Skratt & Bus

En massa skratt och bus blev det igår. En tripp till Busfabriken i Halmstad är lika skoj för vuxna som för barn. 🙂 (okej, kan förstå att föräldrarna som bara släpper loss ”vildarna” och själva sätter sig för att fika inte har allt för skoj. Men är man med och leker så blir det en helt annan femma).
Hade vilodag från gymmet igår men blev svettig av allt hoppande på studsmattan. 🙂 Weeee!!

I lördags var tanken att ägna några timmar på Tullbro. Bl a köra träningen i tävlingsdräkten (som man känner sig allt annat än fager i). Dock strulade min höft som fan och mitt tidsschema gick åt skogen. Nästan 4 timmar hos frisören och 1 timmes lunch med en gammal vän ruckade planeringen aningens.
Åkte förbi Tullbro iaf o sa hej samt fick direktiv om va jag skulle göra. Köra lätt! Inga knäböj eller marklyft (hade träningsvärk efter torsdagens lyft). Bara bänk o kanske lite triceps o mage.
Stannade inte på Tullbro o körde detta utan åkte vidare till Motionshuset där jag mötte upp Pia. Klockan var då 16.00 och det var strax dags för Madde Valls finalmatch i thaiboxning. Träningen fick vänta några minuter till..
Madde fightas

När träningen väl kom igång blev det lite bänkande. Relativt lätta vikter, bara upp till 50 kg. Körde även smalbänk upp till 47,5 kg.
En lördag som denna var det förvånande mycke folk i gymmet. Härliga människor som bjöd på många skratt (inte optimalt med en skrattattack när man ligger o bänkar..).
Vilar vid bänken

Körde lite planka och handstående också, samt cyklade lite för att få lite blodgenomströmning. Inget tufft pass med andra ord.

Six Deuce SteelÄlskar mina Six Deuce. Sitter som ett smäck o framhäver det bästa. 😉 Dock kunde de varit liiite högre i midjan då de vill åka ner över rumpan om man kör knäböj eller mark. Långt linne krävs!

Idag blir det en sväng till Tullbro igen. Tror inte det blir nån trikå då det brukar krylla av folk på måndagar. 🙂 Lite bänk o mark.. Sedan lite kvällsmys. Händer lite på den privata fronten.. mer info kommer. 😉

Puss o Hej leverpastej!! Tjohoo!

2 svar på ”Skratt & Bus”

 1. Hej!
  Gammalt inlägg men chansar på att du kollar ändå. Tänkte höra vilken storlek du har på dina six deuce och vilken storlek du har på andra träningsbyxor? Har hört att man ska gå upp en storlek men hur blir det med kompressionen då? =)
  Hoppas du svarar som en kommentar på ditt egna inlägg här så jag kan ha kvar den här websidan och uppdatera ibland för att se om du svarat =)

  1. Hej!

   Jag har storlek M på alla mina tights. Dock skiljer sig olika modeller åt en hel del.
   Första ”fitness series” (grön text) jag köpte så passade M perfekt och de var supersköna och används flitigt. Köpte sen ett par till ”fitness series” i en butik utan att prova och de är supertighta! Har bara använt dem 2-3 ggr. Sen köpte jag 1 par i ”Steel” (de i detta inlägget) och de sitter jäkligt snyggt men aningens opraktiska.. Galet låga! Inget för knäböj med andra ord. 🙂
   Har 1 par ”Heavy series” ckså i storlek XS iofs, men det är för att de egentligen är herrmodell. Sköna men lite för höga i midjan för min smak.
   Hoppas det räckte som svar. 🙂
   Trevlig helg!
   /Sandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *