Sjukstuga

Fått en liten förklaring till varför Ellie antagligen varit lite grinig det senaste. Det lurade en förkylning i hennes lilla kropp!

Natten till idag vaknade hon vid 01.45 och var bombtäppt i näsan! Försökte amma henne men det gick knappt! Hon fick släppa taget för att få luft. Stackarn! Försökte ge henne lite nässpray, vilket inte var så populärt, men det hjälpte knappt det heller. Snorsugen hade vi använt tidigare under kvällen men att hitta den i mörkret var lögn! Ellie vaknade till mer o mer o var trots snuvan väldigt glad! Vi låg väl vakna i 1 ½ timme. Hon låg o pratade lite smått och smilade. Försökte vagga henne och till slut lyckades jag få henne att somna.

Jag somnade nån gång efter 4-tiden och vid 5.30 ringde klockan igen, dags att skicka grabbarna till jobb & dagis. Jag lyckades somna om igen o sov till 8-tiden då Ellie tyckte det var dags att gå upp. När jag kom ner så låg älsklingen på soffan! Han är också förkyld, och antagligen han som smittat Ellie.

Eller så var det nån av ungarna/föräldrarna från öppna förskolan. Jag, Ellie o storebror var där igår. Jääääklar va lilleman lekte! Han var helt svettig när vi skulle därifrån. 🙂 Tur jag hade med ståbrädan till vagnen, för han orkade knappt gå hem. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *