Sega armar..

Det märks att man tränat armarna ordentligt när man knappt kan lyfta varorna på Ica efteråt.

Biceps och triceps fick lida. Började med triceps.

Push-downs i 2 steg för att aktivera långa huvudet också. Upp till 50 kg på magasinet. Inget nytt PB men kändes ändå bra. Fick bra kontakt. Ville dock spara mig till dipsen lite. Körde själv idag, så hade ingen som hjälpte mig i dipsen. Körde på så gott jag kunde med min egen kroppsvikt. 7 st på första (målet på 10 st det här året närmar sig med stormsteg då jag fixade min första enstaka dip strax innan nyår) försöket, 4 på andra och 3 på tredje.

Next up drag över huvudet med rep. Långsamt tempo och grym kontakt!

Gick därefter över till biceps. Började med vanliga hantelcurls med 8-kilos hantlarna som uppvärmning. En omgång till med 9-kilos. Sen högg jag tag i en skivstång som vägde 19 och körde några riktigt långsamma reps.
Bytte till en lite lättare stång, ca 15 kg, och körde ”21an”. 7 reps i botten, 7 i toppen och 7 hela vägen. Garanterad pump!

Därefter ”bamsecurl” i kabel. Kontakt så det skrek om det i musklerna.

Fortsatte i kabelmaskinen, sänkte ”armarna” på maskinen och körde bicepscurl där jag startade med armen lite snett bakom. 10 reps synkade direkt följt av 10 reps varannan.

Lite hammerculs med rep.

Armar – Done!!

Hade egentligen tänkt bara köra armar idag, men en annan träningstokig tjej var där o tränade och jag hakade på hennes planer på att köra mage. Visade henne några av mina favoritövningar. Körde crunch på boll med fötterna på väggen.
Knä mot magen i TRX
Crunch i maskin
Twists med viktplatta

Armarna skakade som sagt när jag gick runt på Ica direkt efter. And they still do. 🙂 Hoppas på ordentlig träningsvärk.

Imorrn är det ben med  bästa Bea. Du vet att jag kommer piska (och peppa) dig honey. 🙂

Nu väntar 6 timmars jobb. Wohoo!! (ironi!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *