Saknar magen..

Varje gång jag bläddrar igenom instagramflödet o ser en gravidmage så vill jag ha en sån igen!

Jag tror det beror på att mensen kommit igång och i skrivande stund misstänker jag ägglossning. Känns så. Lite kramp i magen. När jag blev gravid och trodde att jag väntade mensen så högg det till ordentligt i nedre delen av magen. Mensverk deluxe!

Minns det såväl när jag och mina vänner gick på NK i Gbg på fredagen och jag var tvungen att sätta mig ner på en pall för att det gjorde så ont. På lördagen var det dags för Fitnessfestivalen och vi bodde på Clarion Sign. Skulle i en tight svart klänning på fredagskvällen och hade köpt en tiiiiight underklänning som skulle hålla allt på plats. Just den kvällen så kände jag mig extra plufsig och trivdes inte alls i mitt tighta fodral.. men men. (Sen att man delade rum med 2 fitnessbabes gjorde inte det bättre. 😉 Eller jo, ni är underbara! Men där o då var man inte i form om man jämför med dessa pinglor. 😛 )
På söndagen efter Fitnessfestivalen så gjorde jag ett graviditetstest.. som visade negativt. Nehe, jag är väl bara tjock då, var tanken som for genom skallen då och jag började planera stenhård träning o kostschema.
Men först skulle 2 julbord avverkas helgen därpå. Först ett med sambons jobb på fredagen och sedan med mitt jobb på lördagen. På söndag morgon så gjorde jag ännu ett test.. och det var positivt!
Efter det så släppte jag allt va magmuskler hette. Nu fick det gärna synas att det var en liten bula. 🙂

Har aldrig klappat min mage så mycket som under dessa månader. Längtan efter det lilla pyre som bodde därinne. 🙂 Ett litet frö som växte och blev till vår vackra dotter.

Och faktiskt, jag längtar efter det igen. Resan. Förväntningarna. Magen.

MEN, det finns inga planer på ännu en bebis riktigt ännu. Först ska jag komma i en brudklänning. Därefter får vi se vad som händer… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *