Saknad..

Åh! Jag saknar dig så det gör ont!

10671433_10152442946558506_1660665488221469155_n

Min underbara, älskade, fluffiga, galna lilla J!

Nej, han är inte bort för gott, bara på besök i några veckor hos ägaren (än så länge) i Skåne där han får träffa sina 2 flickvänner. Hoppas på många kattbebisar. 🙂 Lilla J är redan pappa till 22 st små söta pälsbollar, men några till blir det innan nötterna tas bort för gott.

Visst, det är skönt att slippa att ha en fertil avelshane i hemmet. Sen vi tog bort kastreringschipet så har han blivit gnällig och smått opålitlig. Hittade 2 små gula pölar därhemma.

Men oj va jag saknar honom! Han är verkligen världens mysigaste katt. 🙂 Skönaste stilen. Tokig personlighet. Älskvärd på sååå många sätt!! Min lilla bebis. 🙂 När han kommer hem till mig igen så blir jag också ägare till honom och inte bara fodervärd.

Åh! Mitt hjärta spricker i skrivande stund bara jag ser bilden på honom och tänker på honom.
Hur han på morgonen hoppar upp i sängen och stegar fram till kudden för att ge mig en puss (och förklara att han vill ha frukost). Hur han lägger sig och ålar på golvet för att få uppmärksamhet. Hur han med full fart springer rakt in i fönsterrutan för att få tag på kaninen på gräsmattan utanför. Hur han ska va med o leka när jag o lilleman bygger lego.
Med mera.. med mera.

Älskade pälsboll! Kom hem till mamma snart!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *