Run like you stole someting

Igår blev det caaaardio! Dels i form av en promenad på morgonen och dels i form av inlines och intervaller på löpbandet på kvällen.

Morgonen kan förvisso knappt kallas konditionsträning. Men jag var ute o gick innan frukost. Det var på tok för länge sen det hände men till mitt försvar så har mitt liv varit galet stressigt på sistone och kroppen är inte riktigt i balans. Somnar sent och är därmed en zombie på morgonen. Men igår vaknade jag tidigt (även fast jag kom i säng sent) och kände mig sugen på en morgonprommis.

Tog på mig mina nya Ecco och gav mig ut. Gick längs klittervägen, förbi hotell Strandbaden och ut längs spritanrakan (en lång pir).
Spritanrakan 130618 Spritanrakan grillplats 130618En vacker morgon. Och på kvällarna är varenda grillplats (likt den på bilden ovanför) upptagna. Mysigt. 🙂

På vägen hem märkte jag att mina skor inte alls var så sköna som jag hoppats. Ett skavsår på höger häl gjorde sig mer o mer påmint. Gick spritanrakan tillbaka sen åkte skorna av och det blev barfotapromenad på stranden hela vägen hem.
Skrea Strand 130619 Barfota pga skoskavVar ju tvungen att känna på vattnet också. 🙂
TemperaturtestSen avverkades dagen på kontoret, med undantag för en avstickare till tippen. Skönt att komma ur kontorsstolen ibland.

Efter jobbet stack jag till gymmet. Inlines dit i motvind, sen avverkades en halvtimme på löpbandet. Lite lätt jogg som uppvärmning sen kördes en tabata samt kuta allt va jag hade i tempo till uppspeedade låtar. Nytt PB i hastighet – 20 km/h. Vilket också var maxhastighet på löpbanden. Hihi! 🙂 Höll i så länge jag bara orkade. Måste varit nära min maxpuls för rent instinktivt så sökte blicken efter närmsta papperskorg att spy i.
Cardio 13061330 min. Intervaller. Ena stunden 20 km/h och sen lite promenadtempo däremellan. Nu ska jag bara försöka hålla ett jämt tempo och lära mig springa distanser. Såååå tråkigt men ändå ett av mina mål. Ska fixa milen nån gång. Och jag vet att en del höjer på ögonbrynen och undrar varför någon ”så vältränad” som jag (tack för komplimangen) inte sprungit milen. Jo, jag är helt enkelt byggd för styrka och explosivitet… inte uthållighet och bra kondition. Astman har också satt käppar i hjulen. Men skam den som ger sig. 😉

Gårdagens maxningar känns ordentligt i kroppen idag. Stel som ett kylskåp och alla muskelfibrer stretar emot! Det lutar åt ett pass på Tullbro ikväll (marklyft på schemat skulle jag tro) men har CrossFit som backup-plan också. Tänkte nog avsluta med lite yoga.. för att mjuka upp mig lite. Och ett bad.. i min jacuzzi. Sweet..

*drömmer mig bort*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *