Roadtrip till Lund

Den här helgen har gått på tok för fort! Men den har varit rolig och innehållsrik! 🙂

Redan 7.30 var familjen uppe och åt frukost. J hade säkert velat sova några timmar till. 😉 Men vi kickade igång dagen och lilleman fick leka med bonus-mormor medan vi ägnade förmiddagen åt städning och renovering. Nu är taken på övervåningen helt färdigmålade så nu ska golvpappen väck! Taklister är inhandlade och skall sågas till o spikas upp. Bara i trappuppgången som snedtaket skall få två strykningar med färg också. IMG_0046

Vid lunch började resan söderut. Vi gjorde ett stopp i Halmstad med hamburgare på Max följt av ett besök på Lekcenter. Lilleman var i himmelriket och jag fick äntligen provkört en Britax Go Next. Den har klättrat upp i toppen igen, men nu ska jag bara bestämma mig om den är värd så mycket pengar..
IMG_0049
Biljard var ruskigt roligt. Som så mycket annat i en leksaksaffär. 🙂

Sen fortsatte vi resan söderut och landade i Lund hos sambons bror med familj. Kidsen busade och lekte och vi äldre ungar tjötade om allt mellan himmel & jord samt avnjöt en otroligt god middag! Långkokt viltkött i tortillabröd med lite guacamole & annat gottigt. Mums!!
Avslutade kvällen med en film. Kan rekommendera Interstellar. Eller tja. Den var bra. Tror jag. Konstig film! Alla satt tysta och undrade ”vad hände?” efteråt. En film likt ingen annan, den saken är säker. Bör ses iaf!

På söndagen rullade vi hemåt efter frukost. Fick med oss en fin spjälsäng till vår lilla tös som beräknas dyka upp i slutet av Juli. Den ska dock slipas och målas om, men den var fin & robust. Tack så mycket! 🙂

Vi stannade till i Landskrona och hälsade på min älskade pälsboll Jerikoff som just nu bor hemma hos sina flickvänner.
11071497_1663765950511246_6869402867652852285_o
Bilden är ägaren Saras. Sök på Akilias så hittar ni hennes uppfödning av fantastiskt fina sibiriska katter. 🙂 Min lilla J ligger längst till höger o slappar.

Sen styrde vi kosan vidare mot Helsingborg där vi stannade till på Ikea. Skulle ”bara” ha en lampa till lilleman, men notan slutade på drygt 1300.. så nåt mer smög sig visst ner i kundvagnen. 🙂

Väl hemma igen var hela familjen utmattad. J somnade på soffan. Lilleman kollade på film. Och jag röjde runt med tvätt o matlagning innan jag till slut också däckade..

Bra helg! 🙂
Tack alla inblandade!

Nu har jag gått in i vecka 22..
Det går framåt och magen växer. 🙂 Den lilla är ganska lugn, men jag känner henne sparka då och då.
Längtar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *