Renovering..

Måla, snickra, klistra, tapetsera, spackla, foga..

Det händer mycket nu i Villa Näckrosen. Inte nog med att vi själva sliter med diverse projekt, där springer hantverkare för fullt!

På bottenvåning går projekt duschrum & ny tvättstuga sakta men säkert framåt. Besvärlig som man är så har jag ju såklart valt en knepig dusch som tar lite extra tid att få dit. Och allt måste göras i rätt ordning när det gäller montering av rör, tätskikt, väggar, kakel med mera. Hantverkares planering är inte det lättaste. Om nån pryl levereras senare så fuckar tidsplanen upp.

Klinkern i tvättstugan är iaf på plats! Lite småfix med fogen återstår (tror jag). Vi ägnade helgen åt att tapetsera i tvättstugan. Blev nääästan klara, får göra det sista ikväll. Sen ska det målas med våtrumsfärg. Till helgen blir det nog en tripp till Ikea för att inhandla möbler och bänkskiva. Sen får vi se när tvättmaskinen flyttas dit från sitt provisoriska ställe under trappan. 🙂

Idag kom en kille från Halmstad Kylservice och påbörjade installationen av värmepump/AC. Om det blir så hett som det var förra sommaren så behöver jag nåt ställe att vistas på där temperaturen håller en mer normal nivå. Dessutom så behövdes nån mer form av värmekälla på övervåningen nu när vi flyttar upp vårt sovrum. Taket är allt annat än isolerat och det blååååser en hel del när man bor så nära havet. Små element räcker inte långt och den vattenburna värmen från nedervåningen når liksom inte upp.

En sån här blev det.

Tror den kommer bli kanon! 🙂

Hoppas få klart det mesta innan semestern. Sen går nog veckorna fort innan lillan ska ut. Helt ofattbart att det bara är 2 månader kvar!! Men åh va vi längtar! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *