Prylar från Kina

Har testat 2 appar för lite roligare shopping. Wish & AliExpress.

Måste säga att det är över förväntan! Massor med roliga prylar och det är billigt!!

Första omgången från Wish så beställde jag 3 par byxor, 2 väggdekaler, en leksak till Ellie, samt en såsslev.. och säkert nåt mer jag glömt av.
Allt har kommit utom såssleven, och det första paketet dök upp efter bara nån vecka trots att det står 3-4 veckors leveranstid.
2 av byxorna var Freddy-look-alikes och jag hade ingen större förväntan på dessa. Storleksmässigt så var de rätt men de var som vanliga tights snarare, så de hamnar direkt i skänka-bort-lådan. Det sista paret var rätt grymma tights med tryck på sidorna i form av en pistol & maskingevär. Gonna kill the gym in those. 😉
e27e596556bb23c94d0d11fc52ea2c00

Betalning via Klarna så det känns tryggt.

Beställde även via AliExpress. Där köpte jag en dörrklocka för katten. En ir-detektor som man sätter utanför vid dörren (eller vart man nu vill ha den) som sänder till en ringklocka inne i huset. Antingen ringer den eller så blinkar den. Oavsett så blir jag medveten om när katten är tillbaka från sin strapatser och sitter på trappan och väntar. Fick hem den idag och testade.. och det funkade kanon! 🙂

 Anledningen till att jag börjat kolla efter prylar från Kina är mest i jakten på brudklänning. Hör många som beställt därifrån och de är nöjda! Och prislappen är ju en bråkdel jämfört med på klänningarna man köper i Sverige. ”Made in china” oavsett typ.

Dock väntar jag med att beställa brudklänning. Vet inte vilken stil det blir på bröllopet ännu. Hade en viss typ av brudklänning i åtanke men vi håller ändå tummarna för ett sagobröllop och då blir det en helt annan stil på klänningen. 🙂 Men som sagt.. håller tummarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *