Om mig

Heeey!!

Va kul att du hittade hit!

Jag som driver denna bloggen heter Sandra och bor vid kusten i sommarstaden Falkenberg.

Det händer ganska mycket i mitt liv så på den här sidan skriver jag av mig, både för att ventilera för stunden men också för att kunna gå tillbaka och minnas alla höjdpunkter samt reflektera över stunder som varit. Och för att ge er läsare en inblick i min vardag samt hinta om prylar och tjänster jag tycker är bra.

Innan har bloggen handlat väldigt mycket om kost & träning. Jag har skrivit upp mina resultat och delat med mig av recept och bilder på god mat. Till en viss del kommer jag fortfarande att skriva sådana inlägg, men sedan vintern 2015 övergick inläggen till att handla om det växande lilla livet i magen följt av livet som nybliven mamma till vår fina dotter Ellie som föddes i slutet av juli 2015.
I början av september 2018 kom även hennes lillebror Arvid.

Trots mammaledigheten har jag inte helt släppt karriären. Jobbet har alltid varit en central bit och jag satsar ständigt på att utvecklas. Sedan 2013 är jag VD på ETEC. Trots att jag inte är någon programmerare så är jag väldigt intresserad av teknik, miljö & hållbarhet. Utvecklade min roll i ledarpositionen under 2014 då jag var adept i Styrelsekraft, och därefter gått några kurser.
Innan ETEC så har jag jobbat som gruppträningsinstruktör, receptionist, säljare, butiksbiträde, taxichaufför och även ägare & VD till ett taxibolag. Lite varierat med andra ord och det finns många fler yrken jag skulle vilja prova.
Sedan 2020 är jag även nämndeman, ett uppdrag som är otroligt intressant och spännande.

Undrar ni något är det bara att skriva en kommentar eller skicka ett mail.
blogg@sandraberg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *