Nästa syprojekt – Myspöl

Okej, nu har jag kommit på vad jag ska sy härnäst! En myspöl!

16647212-DgqhH

Den tar förvisso ganska stor plats, men å andra sidan kan man lägga Ellies babygym i myspölen, så blir det en sak mindre på golvet isf. 🙂

Ellie börjar bli allt stadigare, och framförallt börjar hon vilja ta sig fram. Nu kan hon vända sig från rygg till mage, men hon kämpar fortfarande att komma tillbaka till ryggposition igen. Att ligga på mage funkar i några minuter sen blir det tråkigt och hon blir grinig.

Med en myspöl så kan hon sitta däri med sina leksaker.

Redan innan Ellie föddes så köpte jag en vacker sänghimmel till henne. Tanken var att den skulle hänga ovanför hennes spjälsäng. Ärligt talat så var det ett impulsköp! Jag visste ju vart sängen skulle stå och hade jag bara tänkt ett steg längre så fattar jag ju att där inte hade passat med en sänghimmel. Sen har vi dessutom flyttat hennes säng så den står kloss inpå våran så att jag lätt ska kunna lyfta i/ur henne när det ammas på natten.
Sänghimmeln är ganska hög/lång dessutom och vi har relativt lågt i takhöjd (gammalt hus).
Nu är nya planen att det blir en liten myshörna med den här sänghimmeln och myspölen. Nåt för båda barnen. 🙂

Här är ett exempel från den här bloggen.
IMG_2648

Så.. fram med symaskinen igen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *