Nanolash

Igår fick jag hem en liten behållare med ögonfransserum från Nanolash.
nanolash2

Tyvärr måste jag nämligen sluta med lösögonfransar. 🙁 Har varit SÅ smidigt med fejkfransar! Man slipper kladdet med mascara & man vaknar upp och ser ”snygg” ut. 😉 Inte så billigt men det har varit värt det. Tills nu..

Det verkar nämligen som att jag har utvecklat någon form av allergi mot limmet som används när man fäster fransarna. 🙁 Senaste gångerna har jag varit väldigt rödögd 2-3 dagar efteråt, men nu har det blivit värre. Senast jag fyllde på så var det som om hela kroppen reagerade. Det kändes precis som på våren när jag känner av pollenallergin eller om jag gosat för mycket med katten. Nös säkert 100 ggr/dag, var snorig & hade andningssvårigheter. Kroppen strejkade! Inte värt det!

Så jag avbokade mina tider hos Team Harvards (ni som inte är allergiska, gå dit och fixa fransarna hos Sara eller Elin. 🙂 ). Istället så beställde jag hem ett ögonfransserum. Har testat Revitalash (som inte verkar finnas kvar i sin ursprungliga form) innan men dels var jag usel på att använda det varje kväll och jag fick inte det resultatet som utlovades (mest mitt eget fel som sagt). Och även ett annat märke, Belissas, men det var ingen hit. Det sved i ögonen och var svårt att applicera.

Testade Nanolash för första gången igår så det dröjer innan jag kan säga om det funkar. Men jag gillar iaf penseln och förpackningen! Liten och lätt att applicera. Kände ingen irritation. Så nu är det upp till bevis om det funkar. 🙂 Bättre att ta lite varje gång, tänker inte överdosera.

Har kvar några fejkfransar men de börjar glesna nu. Kommer inte se klok ut när det bara är några få kvar.. men får väl slita väck dom eller gå in på salong och ta bort de fejkfransar som är kvar så jag kan börja använda mascara igen.

Förresten, någon som har ett tips på bästa mascaran? Hittills gillar jag Max Factor Masterpiece Watorproof bäst.
maxfactormasterpiece
Tränar man & svettas så behövs det en vattenfast mascara. 🙂

Återkommer med bildbevis på ögonfransarna så småningom (om jag lyckas komma ihåg att använda serumet varje kväll. 😛 )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *