Nackspärr (Bröst + Triceps)

Eller nåt. Gör jävligt ont i nacken iaf!

Det stoppade inte mig från att gå upp 04.40 iaf för att köra cardio på gymmet. En halvtimme på Arc Trainern fick dock räcka. Sen en massa stretch.

Vet inte om det är gårdagens träningspass eller att jag kramat kudden på nåt konstigt vis som gör att jag i skrivande stund knappt kan sitta vid skrivbordet (det här blir en låååång dag).

Igår körde jag bröst och triceps. Började med att bänka på Tullbro. Maaaassor med folk och vi var 4-5 pers vid varje skivstångsrack (finns totalt 4 st på gymmet). 2 körde knäböj och 2 körde bänk.
Var hyfsat taggad o körde efter lite uppvärmning med bara stången
40 kg x10
45 kg x8
50 kg x6
55 kg x2
60 kg x1
Test på nytt PB 65 kg – BOM. Fan! Men det var bara några mm ifrån!
60 kg x1
60 kg x1
60 kg x1
60 kg x1

Därefter begav jag mig vidare till Motionshuset för att slakta vidare (vilka ord man slänger sig med! Köttar. Slaktar. Mördar.. Tro inte att jag är nån psykopat nu! Haha!). Körde 3 set kabeldrag snett neråt följt av drag snett uppåt. 10-12 reps till skillnad från de tunga 1orna på Tullbro. Bra kontakt o pump iaf! Avslutade bröst med några flyes i kabelmaskin också.

Gick sen över till att köra lite triceps. Började med pressar från/mot pannan (eller lite ovanför huvudet snarare).
Tricepsextention

Därefter körde vi lite superset. Först pushdowns med rep x10 direkt följt av drag över huvudet med rep x10. Även om man körde lätt på sista övningen så gick armarna knappt att sträcka ut. Vilken pump!!

Vet som sagt inte om det är träningen eller bara att jag legat knasigt inatt.. men nacken blir värre o värre. Fuck!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *