Många repetitioner..

..blev det idag. Och många fler lär det bli denna veckan. Hög-reps-vecka.

Visste inte om jag skulle hinna med dagens träningspass. Hade först planer på att cykla hem från jobbet men det blev istället att jag liftade hem med en kollega. Åkte förbi ICA och hämtade ett paket från MM Sports. Innehållet var en top från Better Bodies…

IMG_4201

…samt en burk piller för mina leder. Tröttnat lite på Fightmotion från Fightline. De gör sitt jobb, absolut! Men de är för jäkla svåra att svälja och de är rätt dyra.

Dessa, Orange Triad från Controlled Labs, var på kampanj hos MM så snart ska de hårdtestas. 🙂

orangetriad

Hällde bara i mig lite Jack3D Micro när jag kom hem och snodde sedan grannens bil och begav mig till gymmet. Missade bara ett set bröstpress som grabbarna redan börjat köra.

Som jag skrev så är det många repetitioner som gäller denna veckan. Närmare bestämt 25 reps varje set. 3 set på varje övning.

Började med bröstpress med skivstång som sagt. Värmde upp med bara stången. Sedan upp till 30 kg. Första setet gick strålande. Andra också. Inför 3e och sista setet så fick jag bara ca 2 minuters vila då grabbarna redan kört alla sina set och jag låg ett efter. Märktes att återhämtningen inte var tillräcklig för jäklar va orken tog slut fort! Efter 10 reps så plockade de av 5orna och jag körde med bara stången á 20 kg. Var knappt så jag fick upp den! Sista 5 repetitionerna fanns noll och intet kraft kvar!! Men det är Kenneth o Micke jag kör med så de SKA göras!!

Andra bröstövningen var flyes i maskin (pec dec). Jag brukar tryta rätt snabbt i denna maskinen oavsett, och att nu köra 25 reps såg jag inte fram emot! Lättade till 35 kg på första men fick lätta lite till på de sista repsen. 2a och 3e setet bröjade jag på 30 resp 27 kg.. tröt i ork oavsett.

Sista övningen för bröst var kabeldrag. Trodde jag skulle va slut så började med 17,5 kg i var näve. Gick överraskande lätt! Upp till 22,5 i 2a och 3e. Bra kontakt! Me like! 🙂

Slut med bröstövningar (tack o lov!). Över till axlar (aj aj aj!).

Började med axellyft ut åt sidan med en lätt ”twist” framåt i toppläget (som att man häller ut vattnet ur ett glas). 25 repetitioner x3 och här räckte det med små 3-kilos hantlar. Kändes dock inte tokigt när även killarna körde med ensiffriga hantlar.

IMG_4210

Därefter axelpress i en maskin som jag aldrig kört i innan. Man hade handtag i kablar som man pressade (drog?) uppåt. Kruxet var dock att vi inte fick luta ryggen mot ryggstödet. Jobbigt som satan och jag blev arg över mina nätta vikter. Grrr!!

Sista övningen var för baksida axlar. Tror Kenneth hade planer på någon övning i CCn men de var upptagna. Så istället stod vi framåtlutade och körde med hantlar ut åt sidorna.

IMG_4219

Kenneth tog ju en fin bild. 😉 Mest min rumpa som syns. Haha! 🙂 De 2 stora gossarna på bilden är mina ”partners in crime”. De som pushar mig och får mina muskler att skrika av smärta men också att växa. 🙂 Tack darlings!

Killarna var nöjda men jag körde vidare med lite axelträning. Vill inte missa rotatorcuffen.

Får se om man kan lyfta armarna imorgon. Premiär på thaiboxningen. Har längtat!! Samtidigt skulle killarna köra armar på gymmet. Återigen med många repetitioner. Svårt att välja!! Får se va jag kör. 🙂

Natti Natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *