Magnesium

Varför har jag inte uppmärksammat detta ämne tidigare?

En massa information om Magnesium finner du här.

Kortfattat: Magnesium är en mineral, ett grundämne som kroppen behöver som byggsten. 60% finns i skelettet, uppåt 40% finns i musklerna och ca 1% finns i blodet. Det innebär att man inte kan se om man har magnesiumbrist på ett blod- eller urinprov. Magnesium behövs också för nerv- och muskelfunktionerna, hjärtat, hjärnan och skelettet och är även nödvändigt för proteinsyntes och kalciumomsättning. Magnesium tas med fördel innan sänggående (knäppt ord, eller hur?). 

Har tagit Somatrix tidigare, och jag gillar produkten starkt! Dock inte lika förtjust över priset. 120 kapslar för 399:- där rekommenderad dos är 4 kapslar åt gången. Jag kör dock bara 3.. känner att det räcker så för ”lilla” mig. En burk räcker alltså för 40 dagar (nätter) för mig. Nästan 10:-/dosen.
Härom dagen köpte jag en annan burk hos Life. En burk för 89:- och 90 tabletter, men där det räcker med 1 tablett om dagen. Knappt 1:-/dagen!!

Visst innehåller Somatrix en massa annat också.. men frågan är om det är värt det? Min plånbok säger tyvärr nej. 🙁

Sover som en stock nu!! Och drömmer en massa. Tyvärr inga sanndrömmar verkar det som. Isf hade jag vunnit 31 miljoner på triss igår. Det gjorde jag inte. Nitlott. Fan..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *