Legz

Jag kommer nog ha problem med att gå imorrn. Eller iaf gå normalt. Kryckor, rullator eller rullstol hade nog varit att föredra.

Cyklade bort till gymmet efter jobbet. Inställd på att köra ben och ben blev det. O lite flås.

Mötte Jenny som också precis skulle slakta sina ben så vi körde vissa övningar ihop. Jag försökte mig på knäböj men höften trilskades. Fortfarande! Hoppas min osteopat kan laga mig nästa vecka. Hon brukar kunna göra underverk med min sargade kropp.
Visade lite ryckböj, frontböj o finlir i knäböjen. Sen hoppade jag över till benpressen.
228 kg x12
258 kg x8
278 kg x6
278 kg x6

Sen över till utfall med skivstång.
40 kg x10
50 kg x8
60 kg x6
60 kg x6

Raka marklyft
60 kg x10
75 kg x6
75 kg x6
La ner då greppet failade. Och på Friskis där jag körde idag finns inge magnesium. Och mina duogrips var det visst någon som slet sönder. 😛 Måste införskaffa remmar. Pronto!

Körde därefter vader. Superset x3 utan vila emellan. 15 vadpressar i en annan benpressmaskin följt av 15 stående vadpressar på en liten box. Killer för vaderna och körde idag tyngre än någonsin på första setet och minskade på de andra 2 varven.
Vadpress
Vaderna känns som tennisbollar efteråt. Love it!

Körde lite insida/utsida lår i en maskin för just det ändamålet. Inte helt optimalt när man har korta shorts på sig. Just det, jag hade shorts. Första gången ever på ett gym som jag har shorts! Kan inte säga att jag trivs i det.. inte på gymmet iaf. Men idag var det faktiskt skönt med shorts för jävlar va varmt och svettigt det blev! Det rann av mig!
Shorts på gymmet

Avslutade med lite Tabatas. Först ut var en med boxjumps, armhävningar, magövningar, burbpees, o smala armhävninar.

Körde några utfall i TRXen sen bestämde jag mig för att avsluta med ännu mera Tabatas. 2 till med kettlebells o sumoknäböj. De funkade bra för höften och tog som fan i häcken. Träningsvärk garanterat!! O bra flåsövning. 🙂

Cyklade hem igen. Tack o lov medvind även om det småregnade lite. Var så slutkörd efter träningspasset så jag bara log hela vägen hem iaf. 🙂

En go shake till kvällsmat (älskar min mixer!) sen kom Erik förbi. Mätning och vägning av oss båda.. och nya mål uppsatta. Nu ska vi peppa varandra för att nå våra mål!

Fick ett annat positivt besked ikväll. På lördag morgon blir jag sambo. 🙂 Längtar!! 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *