Kaos

Det råder lite smått kaos. Ursäkta att jag inte uppdaterat sen i torsdags. Men som sagt. Kaos.

Torsdagen var Sveriges nationaldag. Grattis Sverige! En av mina snälla chaufförer ställde upp och tog förmiddagen på mitt taxipass så jag körde bara eftermiddagen själv. Skulle kört ben på kvällen på Tullbro var det tänkt, men tiden rann iväg och när jag gick av mitt skift så väntade mat hemma hos päronen. Nyfångad torsk kan man ju bara inte säga nej till!!
Nyfångad torskLät maten landa i magen, sen tog jag iaf cykeln till gymmet och köttade igenom benen så gott jag kunde. Testade på knäböj men det var tvärkört. Kan inte gå djupt! Gråter en liten skvätt. Inte för att det gör ont, utan för att jag inte kan utföra en av mina favoritövningar! Testade ryckböj, men inte heller det funkade. Istället blev det utfall. Testade med 40 kg på stången, lekande lätt. Ökade och körde sista setet med 55 kg på stången och 10 reps. Liiite klurigare på ena benet, då höften (där det gör ont) sträcks ut rätt bra och en uns smärta strålar genom kroppen. Fan. Men men.

Gjorde lite raka marklyft, upp till 80 kg. Greppet som sviktar, men kör så mycket jag kan utan grepphjälp.

Gjorde några set i benpressen. Den funkar bättre för höften. Nån kille hade kört innan mig och inte plockat av vikterna. Där var en salig blandning med 20or, 10or, och 5or lastat på maskinen. Vet faktiskt inte va jag körde med, men det kändes lagom tungt.
BenpressFredagen blev vilodag från träningen. Hjärnan pallade inte. Det var en mycket tuff dag rent psykiskt. Men det som inte dödar det härdar. Några individer verkar bara vilja sätta käppar i hjulen. Jag ger mig dock inte så lätt. Avvaktar med att skriva mer förrän vissa saker o ting är lösta. Tröstade mig med lite shopping (tack Skatteverket!). Behövde verkligen nya skor! Nya Ecco Receptor. Har ett par svarta sen tidigare.. de har hållit i typ 7 år. Bra investering!!
EccoAvslutade gårdagen med att gå ut en sväng på stan. Falkenberg har konstigt nog inte riktigt vaknat ur sin vinterdvala ändå. Inte alls mycket folk ute ju! Var roligare på förkvällen hemma hos mig. Men men..

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon. Ägnade lite tid åt administration innan jag begav mig till Gjuteriet Crossfit och kollade på pågående tävlingar. Peppades att köra igång med mitt eget träningspass för dagen så jag körde vidare till Nordic. Rev av ett ordentligt axel- & magpass. Avslutade med cardio. Att springa går bättre o bättre. Har inte nån superkondition, men idag flög jag fram. Sista biten blev intervaller och att kuta i 18 km/h är en skön känsla. Och fortare ska det gå. 🙂

Nu väntar jobb resten av natten. Inte taggad. Alls. Vill mycket hellre ligga kvar på balkongen där jag tog en powernap precis innan jag började jobba.
Balkonghäng

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *