Kan inte hålla mig borta..

..från gymmet!

Har inte skrivit så mycket.. för det har varit vila på schemat senaste dagarna. Nån promenad o lite Just Dance möjligtvis. Försökt hålla stenkoll på maten.. vilket inte gått sådär jättebra. Kladdkakans dag kom i vägen..

Igår kunde jag dock inte hålla mig borta. Lördagskväll. Alla andra började väl festa.. medan jag hakade på ett träningspass på Nordic Wellness i stan. Var ett tag sedan ja var på det gymmet och jag var nyfiken på deras ”crosscage”. En ställning anpassad för crossfit o funktionell träning. I like! En monkeybar (något kort förvisso, men smala och bra grepp), trx, kettlebells, bulgarian bags, ny ställning för dips o chins m m.

Värmde lite med att bara cykla i makligt tempo. Skulle ju ta det lugnt. Körde lite rotatorkuffen o visade träningspolaren lite nya övningar. 3 set á 10-12 reps med 7-kilos hantlarna fick räcka. Inte tungt men fick bra kontakt iaf.

Hoppade upp på cykeln igen men tröttnade efter 2 minuter. Gick över till löpbandet istället. Lite lunkande i 10 km/h…men som ni vet är jag ingen långdistansare. Tröttnade fort och testad lite på 11 & 12.. gick ju bra det också. Dags för lite intervaller. 15 & 17 km/h. Flög fram! Testade att maxa bandet. 20 km/h. Weee!! Älskar att springa snabbt!! 🙂
Ner o lunka lite lite igen. Gå. Laddade med bra musik. Tabata-tajm!!
8 vändor 20 sek springa + 10 sek vila (dvs hoppa av bandet).
17 km/h
16,5..
16..
15,5..
15..
14,4..
14…
19,5..!
Svetten rann!!
Lite lunkande… klev av. 🙂

Körde därefter lite mage och lite lattjande i gymmet. Testade en magövning där man klämmer fast benen runt en boxningssäck och kör situps! Tung och rolig! 🙂

Lite handstående blev det också. Och en massa stretch. O lite mer magövningar. 🙂

Skulle i säng tidigt men klocka var väl närmare midnatt innan jag somnade. Kl 06 ringde klockan.. och nu är det dags för jobb!

Ha en underbar söndag! Och kom ihåg, idag är det Fars Dag!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *