Hektisk helg

Att vila sig i form. Nä. Inte just nu iaf. Livet fortsätter i 110 ett tag till.

Känns hemskt att skriva, men vissa varningssignaler gör sig påminda. Aptiten är inte som den borde vara. Efter träning brukar jag va hungrig som en varg… men nu måste jag tvinga i mig mat. Måtte vissa saker bli färdiga någon gång!

Fredagen ägnades åt benträning på Tullbro. Gjorde några set knäböj i superset med benspark, gick dock inte så djupt i mina knäböj pga höften. Kändes dock helt ok och jag gjorde en 10a på 75 kg i sista, men som sagt, inte alls så djupt som man ”ska”.

Därefter plockade jag och Erik med oss skivstång och vikter och gick ut. Inte många gym man får ta med sig utrustningen ut ur lokalen.. eller det kanske vi inte fick heller. 🙂 Gick iaf utfallsgång några vändor fram och tillbaka samt körde några tyngre set på stället. Jag lärde Erik det vis som jag lärt mig på mina utbildningar som bl a BodyPump-instruktör, dvs ner o ha 90 grader i båda knäna, upp med överkroppen och se till att främre knät inte sticker framför tårna. Gick bra.. tyckte jag.
Utfallsgång utomhusNär vi kom in igen o berättade för en av de gamla (kloka) rävarna va vi hittat på så ville han se vår teknik. Jag blev totalsågad. Men jag tar absolut inte illa upp, jag suger åt mig som en svamp av ny information. Gubben har tävlat mycket i sina dar.. borde veta va han snackar om. 🙂 Så framöver ska jag ha mer sträckt bakre ben, och göra lite större kliv.
Avslutade passet med lite brutalbänk. Älskar den övningen!!

Fredagen avslutades med bio i Varberg. Såg Fast & Furious 6. Insåg hur mycket jag saknar snabba bilar. Vill inte äga nån, bilar är fan bara bekymmer, men kööööra! 🙂
Svängde förbi Lövstavikens småbåtshamn på vägen hem. En otroligt mysig kväll då det var varmt och skönt i luften, och ut över havet låg ett oväder och bjöd på blixtar med jämna mellanrum. 🙂

Lördagen tog jag sovmorgon. Njöt av en god frukost innan jag satte igång med dagens husbestyr. Altanen blev målad, så nu ska bara utemöblerna & grillen fram. 🙂
Nyolja altanÄgnade en stund åt slappande på balkongen också. Behöver bättra på brännan. Blev inte så lång tid som jag tänkt mig. Ett regnoväder dundrade in från öst.
OväderSå istället blev det… gissa… gymmet!! Tog bilen in till Nordic Wellness och köttade igenom triceps och mage. Körde även lite cardio. Funkar rätt bra att springa.. men gårdagens benpass kändes.

Lördagskvällen och natten bjöd på jobb. SÅ omotiverad till att jobba så det finns inte! Iaf med just taxi, beror på att jag är väldigt nära en försäljning. Bara några små puzzelbitar kvar. Men allt som ska göras, samt att vänta på besked från olika håll ger mig en sån sjuk ångest. Vill bara krypa ner under en sten o gömma mig och komma fram när allt är klart!! Hela tiden ser jag den där mållinjen men gång på gång så flyttas målsnöret fram en aning. Finns nog fan inget som tär mer på psyket än att vänta eller inte veta vad som riktigt sker. Jag som gärna vill veta allt får panik! Nåväl, bara att bita ihop. Och som sagt.. hoppas kroppen klarar det. Vill inte gå in i väggen fler ggr!
Vet att vänner o bekanta försöker få mig att ta det lugnt och en del är så (ursäkta) dumma att de försöker hålla mig ifrån träningen. Träningen är det som håller mig på banan!! Utan den hade jag kraschat in i väggen för länge sen!

Söndagen var lugnare. Sov inte så länge som jag kanske borde förvisso. Ägnade lite tid åt hus o trädgård. Är klar med skissen över hur jag vill ha trädgården nu iaf. Blir nog jävligt fint när allt är klart. 🙂

Framåt kvällen hängde jag med M till Gjuteriet CrossFit. Jag har bara kört några enstaka crossfit-pass med Sandra nr 2 (saknar dig tjejen!) och en gång hakat på ett pass på Strandhälsan. I övrigt är jag helt klart klassad som nybörjare inom CrossFit.

Gårdagens WOD (Workout Of the Day) var en s k Team WOD. Jag teamades ihop med en annan tjej som var ungefär i min storlek.
WODen var följande:
WODFör att förklara närmare. Teamet skulle utföra:
25 Däck (Välta/flippa över ett traktordäck)
50 HSPU (Hand stand push ups)
50 Floor wipes (ligga på rygg, hålla i en skivstång, nudda viktskivorna med tårna)
6 Farmers walk
100 DU (Double Unders. Hopprep.)
6 Farmers Walk
50 Floor Press (som bänkpress, men man ligger på golvet)
50 HSPU
25 Däck

Hur man delade upp alla övningar och repetitioner var upp till var o en. Man körde så länge man orkade. HSPU var inte min starka sida, likaså DUs suger jag på! Däremot så var det en barnlek att välta däck och gå Farmers walk (hade bara 2 st 20-kilos kettelbells. Kunde tagit tyngre. Tills nästa gång.). Även Floor Wipes och Floor Press (35 kg) gick enkelt. Svettigt blev det iaf även om det inte blev riktigt så mördande jobbigt som jag var beredd på. Blir såklart va man gör det till. Tyngre grejer så hade jag nog flåsat desto mer också. 🙂 Skoj var det iaf!! Och vi gick i mål på 20 minuter blankt! Bra jobbat av min teamkamrat!

Idag väntar ett bröstpass på Tullbro direkt efter jobbet. Sen hem o skriva kontrakt. Massor att göra!! When will this end?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *