Hej vilken helg!

Denna helgen har varit en urladdning av både kropp & själ. Sitter därför som en zombie på jobbet. Hmm, var inte syftet med helger att man skulle vila upp sig inför ännu en arbetsvecka?

Planen från början var långledighet. I fredags var det vårt kära lands nationaldag, som sedan 2005 även är en röd dag. Jag spenderade dagen bakom ratten då jag hoppade in o hjälpte en sjuk taxikollega.
På kvällen blev det träning på MH med bästa Padde och Pia. Köttade rygg!
Chins

Därefter lite sushi o tjejsnack med Pia. Fredagsmys helt enkelt.
sushi

På lördag blev det jobb igen. Så underbart att köra på vägarna med stereon på högsta o tralla med! Ännu roligare när man hittar gamla spellistor med låtar man spelade när jag hade eget taxiföretag och körde heltid. Minnen! 🙂
Taxivägar

Fick sluta lite tidigare och låg en halvtimme i solen innan jag stack iväg till Tullbro för lite markande. Ryggen var väl ganska trött sen dagen innan, men just marklyft skippade vi då. Nu blev det ett relativt ”lätt” pass. Max upp till 110 kg och 2or och 3or omkring 100 kg. Fokus på teknik. 🙂

Kvällen blev.. allt annat än lugn. Planen från början var klackarna i taket med min gamla partner in crime, Bea. Sen ändrades de till att bara chilla på någon uteservering. Till att bara sitta hemma. Till att dricka liiite för mycket och faktiskt åka in till stadens dansgolv och röja järnet! Oups! 😀 Men kul hade vi!
Bratt

Och precis lagom lullig blev jag också. Vaknade upp redan kl 07 efter 4 timmars sömn. Smått död efter gårdagen, men inte direkt bakis. Var visst smart och slängde i mig en massa vatten, lite mat, proviva och vitaminer innan jag gick o la mig.

Kl 08.30 blev jag hämtade av J & J. Begav oss till Stålboms för att köpa mackor sen gick färden vidare mot Borås Djurpark.
Perfekt väder och en massa söta djur! Jag vill ha en lejonunge, en apa, en teddybjörn, en surikat, en pingvin och en get! Så nu vet ni vad som står på min önskelista. 😉
IMG_5472 IMG_5496 IMG_5465 IMG_5499IMG_5485

Passade på att hälsa på några vänner i Borås innan vi rullade hemåt. Både jag o Lilla J slocknade i bilen.

Nu är det måndag igen. Ny vecka o nya tag. Har grym träningsvärk i ländryggen efter marklyftandet, men ikväll ska det minsann tränas. Träna bort helgens synder me alkohol o god mat. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *