Hej va det blåser!

Simone! Din lilla jävul! Skapa massa trubbel för oss stackars människor.

Återigen har jag slarvat med skrivandet. Kan väl kanske tyda på att jag har en massa annat för mig. Vilket också är sant. Gaaaalet mycket på agendan. Men om några veckor är det semeeeester! Allt är så gott som klart nu. Flyg, hotell, visum etc.. Längtar sååååå!!

Tillbaka till träningen då. I söndags så blev det ett ordentligt konditionspass. Sprang på bandet och det gick över förväntan! Som vanligt är det skallen och inte kroppen som säger emot. ”Hey, varför pysslar du med såna här tråkigheter? Gå o lyft istället!”. Pressade pulsen iaf genom att springa intervaller. Tabata. 8 tempoökningar á 20 sek och 10 sek vila (hoppar ”av” bandet).
2 x 16 km/h
2 x 15 km/h
2 x 14 km/h
2 x 13 km/h
Lite gång sen upp till 18 km/h så länge jag bara orkade. När jag klev av mådde jag illa. Ville bara spy!! Men ändå.. gillade känslan. Push that limit!! 🙂

Måndagen ägnades åt bröst. Inte så mycket mer. Bänken var upptagen så började att köra med hantlar o lutande bänk. 20-kilos flyger upp rätt lätt nu. Gödde!
Blev några set bänk sen. Inga nya rekord.. men så var ju boobsen rätt trötta redan. Upp till 55 kg som kändes lätt iaf.
Avslutade med 3 övningar i CCn. Drag snett neråt, drag snett uppåt och flyes med en arm i taget för maximal kontakt och även lite bålstabilitet.

Inatt har det stormat som faaaaan! När det var som värst vid 20-tiden var hela jag på helspänn. Det flög stora plåtbitar från Ocean Hotell över parkeringen och hotade huset. Kändes som att mitt tak skulle lyfta. Grannens staket rasade. Och den andra grannens takpannor reste sig..
Framåt 22-tiden lugnade det ner sig en aning och jag kunde somna. Sov som en stock konstigt nog och vaknade vid 5-tiden.. utvilad. Gjorde mig iordning och begav mig till gymmet.
En halvtimmes cardio på Arc Trainern följt av streeeetch. Måste bli bättre på att töja höfterna så knäböjen blir lite ”lättare”.

Ikväll väntar armar o mage med M. Kul att få pressa och plåga min massör tillbaka lite. Haha! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *