Hej måndag!

Vaknade tidigt. Läste ett sms som fick mig att hoppa upp och göra mig redo för en promenad till jobbet. 🙂 Pepp pepp!! Dock började dagens aktiviteter och schema göra sig påmint och det blev istället cykeln till jobbet. Hurtigt det med. 🙂

Tog lite tid att packa ihop lunchen och gymväskan. Ska nämligen till banken direkt efter jobbet och sen raka spåret till gymmet för att haka på Kenneths träning o kötta axlar. Så därav blev det cykel som transportmedel.

Måndag igen. En ny vecka ligger framför mina fötter. Jobb på kontoret mån-fre. Helgen ledig. Träning på kvällarna. Rutiner. I love it.

Kostschemat ska hållas. Saknar min gröt på morgonen nåt oerhört, men det får duga med minikeso, yoghurt, paranötter, frysta blåbär & psyllumfrön samt ett kokt ägg.

Innan jag begav mig hemifrån laddade jag med lite aminosyror. Att börja dagen med bcaa funkar grymt bra. Den blåser bort den värsta hungern jag har när jag vaknar, och jag blir pigg o alert.

2x Frukost

Kör lite kosttillskott också..

2x Orange triad. Lite vitaminer o bra för lederna. Dagsdosen ligger på 6 tabletter, men tycker det blir för mycket av vissa ämnen, därför håller jag mig lågt och kompletterar istället med
1x Remed-X. Också för lederna.
1x Ursobol. Läs mer om ursolsyra här. Mycket intressant!
1x Cerazette p-piller. Knappast nåt kosttillskott förvisso, men bör ändå rekommenderas för tjejer som inte hittar rätt i djungeln av preventivmedel. Dessa funkar klockrent (på mig)!
1x Omega-3. Vet att det snackas om att det är ett onödigt tillskott om man bara äter rätt kost med massa fisk. Men jag lyssnar hellre på Dave Palumbo än en uttråkad reporter på Aftonblaskan. Rätt fett är ett givet tillskott såvida man inte bor på Azorerna och äter fisk varje dag.

Blev en rätt hygglig lunch nu också. Gott me sallad! 🙂

Räksallad

2 svar på ”Hej måndag!”

 1. Haha alltså alltid lika kul att se folk som total förlitar sig på kosttillskott och slänger stora summor pengar i sjön :).

  Tänk efter lite istället innan du köper något bara för att det finns en fin etikett. Min erfarenhet angående kosttillskottsdjungeln är denna : Funkar produkten (t.ex. för fettbränning eller muskeluppbyggning) överhuvudtaget, så är det nästan uteslutande någonting i produkten som inte står på innehållsförtäckningen.

  Är det för mycket ordbajsande så är produkten bara ett försök till att tjäna pengar och är således totalt verkningslös. ”Vi har utvunnit brosk från fiskar i östersjöns kalla vatten, innehåller även vitamin C för att få ur maximal effekt av brosket”. – Ett exempel på en skitsnack-produkt :).

  Känner att jag måste skriva av mig lite, så trist att se att folk förlitar sig på dem här produkterna, framförallt tjejer. ”PWO, gymhanskar, MMsports hoodie, gasp tights, proteinshakes, hela kittet ska med, för ”nu ska jag ju självklart göra om mitt liv totat, gymlivsstilen är fixad!”

  Ändå är 99% av tjejerna totalt ovetandes om att deras idoler, Ako rahim, Jeff Seid, Greg Plitt, Rob riches osv osv ligger på steroider året runt och skrattar när ni använder verkningslösa kosttillskott.

  Att tilläggas är kanske också att tjejer har VÄLDIGT svårt att bygga muskler med killar, går knappt att jämföra då det är testosteronet som gör att man bygger, till 99%.
  Då kan man ju ta sig en funderare nu när man ser tjejer som faktiskt bygger muskler som bara attan genom att enbart ta kosttillskott, dvs det finns liiiite mer i tabletterna än vitamin c och kreatin!

  Svara gärna på inlägget, ciao 🙂

  1. Lite kul att du hittade ett år gammalt inlägg. 🙂

   Dock tycker jag fortfarande det är intressant med kosttillskott och läser gärna om olika ämnens inverkan på kropp o knopp.

   Håller med dig om att mycket är bluff och båg. Och låter det för bra för att va sant så är det oftast det. Piller för fettförbränning o viktnedgång tror jag inte direkt på, det lilla de gör är så marginellt att det inte är värt pengarna som du säger.

   När det gäller kosttillskott så tycker jag ändå om att testa mig fram. Det som funkar för mig kanske inte funkar för någon annan och vice versa. Ursobol hade en positiv effekt, men man får säkert densamma av att äta en massa äpplen. Problemet för mig är att jag inte tål dem.

   Jag tar MSM för lederna, numera Scitecs Mega MSM då de kostar 1/3 av BMRs och Fightlines motsvarighet. Märker direkt skillnad om jag slutar. Så de får vara kvar i kosttillskottslådan.

   Tar casein ibland på kvällarna för att det är gott och bättre än chokladpudding. 😉

   PWO för att trigga igång. Inför tävling så nöjer jag mig med koffein och beta-alanine. Som du säger så vet man inte alltid vad saker o ting innehåller.

   Klart att många ”idoler” proppat i sig annat, och det låter jag va upp till dem. Klart att en fysik som byggts från grunden utan fusk är mer beundransvärd.

   Kost o kosttillskott kommer alltid va en het potatis. Och jag fortsätter testa mig fram i djungeln. Inte efter några mirakelmedel, men tycker det är intressant att se vad som medför en skillnad och inte. Mina pengar. 🙂

   Ciao. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *