Förberedelser

Är snart halvvägs genom graviditeten. Innan har jag inte haft något köpsug alls, men nu börjar det så smått. 🙂

Vill fixa o trixa och få så mycket som möjligt i ordning innan bebisen kommer.

Huset har några moment som bör bli färdiga. Övervåningen ska bli klar så vi kan flytta upp vårt sovrum. I det sovrum på bottenvåningen vi har idag finns ingen plats för barnsängen.
Sen ska tvättstugan och badrummet på bottenvåningen bli klara. Hoppas kunna sätta igång på allvar med det om drygt 2 veckor, har fått Ok från banken att låna upp lite till på huset nu när vi fick omvärderat det.

Har gjort lite listor på vad som behöver fixas/köpas innan sommaren. Barnvagn, barnsäng, babynest, babysitter, badbalja, amningskudde (var totalt anti amning innan.. men jag börjar ångra mig. Ska ge det ett försök iaf), kläder, hygienartiklar, skötbädd etc. Gillar att vara organiserad och väl förberedd. 🙂 Dock håller jag i plånboken ett tag till. I april väntar en resa till varmare breddgrader och jag hoppas kunna shoppa lite då också. 🙂 Sen dyker väl lite skattepengar o ett arv upp framåt sommaren som underlättar när stora poster som barnvagn skall inhandlas.

Har mer eller mindre bestämt mig för den här vagnen efter tips. Läst många bra recensioner iaf. Återstår bara att provköra den i nån butik.
Britax-Go-Next-Grey-Melange
Britax (tidigare Brio) Go Next. Liggdel, sittdel och går även att sätta bilbarnstolen i. Liten o kompakt när den är ihopfälld. Smidig! O har tydligen ett bra gung o bra köregenskaper. Hjulen fram är antingen svängbara eller så låser man dem. Går även att köpa till ”vinterhjul” fram så blir de likadana som luftfyllda de där bak. Och en massa andra finesser. 🙂 O jag gillar ju finesser!

Åh va jag längtar till sommaren!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *