En underbar söndag

Dagen kunde knappast blivit bättre!

Vaknade av mig själv vid 8.40. Låg kvar o drog mig i sängen ett bra tag innan jag segade mig upp. Har man veckans enda sovmorgon så har man!

Fixade lite med tvätt o städ innan jag fixade frukost. Kl 12 skulle jag vara på Motionshuset o träna med Pia, ville varken va proppmätt eller hinna bli hungrig igen tills dess (fick i mig 2 bullar utöver frukosten.. så jag var rätt proppmätt iaf).

Hade ingen direkt plan va jag skulle köra på gymmet när jag stegade in. Men efter en snabb koll i kalendern såg jag att måndagen inte skulle spenderas på Tullbro med kraftsportsklubben (tyvärr) så jag bestämde mig för att köra bröst på söndagen istället för idag, måndag.

Hade dansat lite där hemma, så kände mig hyfsat uppvärmd. Bara lite vevande med ett kvastskaft för att mjuka upp axlarna lite till. (bästa uppvärmningen/stretch för axlarna. Ta ett kvastskaft med båda händerna och för det över huvudet och tillbaka fram igen. Raka armar. Smalare grepp = mer stretch).
Folk är inte så duktiga på att städa undan efter sig på Motionshuset så stången var redan riggad med 40 kg. Jag pallade inte plocka av heller.
40 kg x10
40 kg x8
45 kg x8
50 kg x4
55 kg x4
Kände mig stark! Brukar inte gilla att bänka på MH då deras stång är såphal! Men hade med mig magnesium så det funkade rätt okej. Skulle jag satsa på 60 kg, som är mitt tidigare personbästa, eller öka o testa 62,5. Med lördagen i minnet då jag ökade i marklyft istället för att tangera så blev det samma ”taktik” även den här gången.
62,5 kg på stången. Avlyftet kändes tungt. Pia passade. Gick ner, touchade bröstet, seeeeegade upp, blundade, och sen var stången uppe! Pia nuddade stången, dock utan att hjälpa det minsta. Men det räckte för att jag inte skulle va 100% nöjd. Ett lyft till! Samma vikt. Och den här gången gick det faktiskt lättare och jag gjorde det helt själv! Nytt PB! 🙂
62,5 kg bänk

Körde vidare lite med hantlar och i CCn.
MH har lite stora ”glapp” mellan vikterna. Antingen hantlar på 17,5 kg eller 20 kg. Efter maxningen i bänken kände jag mer för lite reppande så det blev 3 st 10or med 17,5 kilos.
Körde några drag snett neråt i CCn (magasin med siffor.. ej viktangivelser). Sen fick det faktiskt räcka.. skulle hinna duscha o fixa iordning mig innan vi skulle ner till Halmstad.

Hämtade upp Emma på vägen och 3 superstarka brudar begav sig söderut. 🙂

Landade först på Spis & Deli för lite mat. Jag beställde en surdegspizza med kyckling, mozzarella, cashewnötter & banan. Såååå god!!
Surdegspizza
Och en smarrig juice till den. ”Energi
Energijuice

Mätta och belåtna åkte vi därefter till högskolan och kollade på basket. Min träningspolare är en grym spelare! Stolt! 🙂
Basket Halmstad 1 Basket Halmstad 2

Kvällen avslutades med en timmes promenad med brudarna. En toppendag helt enkelt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *