Dubbelpass, bastu, sushi och en jävla massa dans

Helgen blev rätt grym ändå! (grym kan betyda elak och känslokall, men inte i detta fallet. Menar häftig, rolig & spontan)

I fredags jobbades det på kontoret som vanligt, följt av ett pass på MH där bröst och axlar fick sig en liten genomgång. Kvällen ägnades åt hemmets stilla vrå. Skönt med myskväll, även om det är på egen hand.

I lördags gick jag upp hyfsat tidigt för att köra ett ryggpass på Motionshuset. Kan bara konstatera att det stället inte är rätt place för att köra marklyft. Golvet (mattan) under fötterna/vikterna, en såphal stång och en spegel 1 m från nyllet gör att jag inte fixar att lyfta tungt. Stegade upp till 90 kg bara och gjorde lite fler reps istället.

Körde latsdrag och ryggresningar i nån form av superset. Ryggen kändes som en ostbåge efteråt! Hallå spännis typ!
Lite rodd i kabelmaskin efter det. Bara siffror på viktmagasinet, alltså inga viktangivelser. Men fick iaf bra kontakt!

Avslutade passet med lite hantelrodd. Blev bara 2 set med 27,5-kilos hantlarna. Min energi tvärdog! Seriöst.. bara la mig på golvet. Ville sova! Att köra mage efter som planerat fanns inte på kartan!

Cyklade istället genom stan och köpte lampor till min cykel och därefter till solhuset. Behövde göra nåt åt min ”spök-look”. Hem för lunch.. sen vila en stund.

Under eftermiddagen utstakades kvällen mer o mer. Mötte Pia på gymmet redan på morgonpasset och eftersom ingen av oss hade några planer så började kvällen ta form. Tommi messade och kollade om jag inte skulle träna. Hade ju redan tränat.. men det passet gick ju sisådär. Så huxflux var man på gymmet igen vid 17-tiden och rev av ett biceps- och magpass!! Mer energi den här gången! Avslutade dessutom med knappt 40 min bastu. Så underbart att sitta o tjöta skit i en bastu en lördagskväll! Måste göra det till en vana. Eller nåt. 🙂

Åkte därefter o köpte sushi, hem till mig för ännu mera tjejsnack. Hoppsan.. det blev lite vin och nån drink också. Äh! Fixa till håret, fejjan och på med en snygg outfit sen blev det stan också! Tusen tack alla inblandade för en fantastiskt rolig kväll/natt!! Slocknade nån gång efter 04. Hihi! 🙂
Bratt 130928
Grymma Andy var DJ för kvällen. Äntligen lite skön musik på dansgolvet! 😀 Dansade så svetten rann.

Upp kl 08.30 igen. Frukost o morgoncardio. Lite husfix o sen en långrunda runt ätran innan jobbet väntade kl 15.
Höstdag på Skrea Strand
Humöret åkte bergodalbana igår. Har väl vissa förklaringar till det, men inga ursäkter. Stabilare idag tack o lov!
Förlåt till er som råkade ut för mig när jag hade nån dip i humöret. No offence!

Nu är det iaf måndag. Ny vecka, nya tag! Ikväll är det Tullbro som gäller med brudarna. Smällde i mig en Ben & Jerry’s igår så musklerna är packade och redo att lyfta!
Ben & Jerry's
Woop woop! Have a nice day!! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *