Dream on..

Gaaaalna drömmar.

Har varit ombord på en stor båt, inne i ett tv-spel, nånstans i en stor park, mitt i en hinderbana… ja, you name it. Inatt har jag varit överallt!

Skönt att kunna sova gott. Kan till viss del bero på gårdagens träning. Efter en låååång tur på Gekås (satan va de har byggt ut sen jag var där sist.. och jag bor ändå bara 3 mil ifrån vilket borde göra mig till typ stammis) så ägnades kvällen åt att packa upp följt av ett bodybalance-pass.

Som gammal instruktör sitter en del koreografi kvar i ryggraden (knäppt hur vissa saker hänger kvar trots att jag inte lett några pass på 3 år) och ett avslappnande men ändå utmanande pass var precis va jag behövde.
Stängde av internet, ljudet på mobilen, drog för gardinerna och hade full fokus på mig själv för en liten stund. Liiite svårt vid meditationsdelen att koppla bort alla tankar som snurrar i min skalle men det blev också en väckarklocka att det är något jag måste bli bättre på. Fokusera.
Ikväll får det nog bli träning av lite hårdare karaktär.. inte bestämt mig för vad ännu.

Började dagen nyttigt. Bästa grötfrukosten, en frukt som mellis och lite sill & nypotatis samt 1 ägg till lunch…men, så slank det ner en pizzaslice också. Jäkla kollega som inte åt upp allt själv. O jag var ju hungrig. 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *