Denna fredag! (fystest, kvinnodagen m m)

Denna fredag har jag längtat efter, haft ångest över, och äntligen är den avklarad. Med ett stort leende!

Har kanske varit lite kryptisk i tidigare inlägg, och anledningen är väl ungefär densamma som varför vissa inte vill avslöja när de ska köra upp för körkortet t ex. Men nu är dagen avklarad, och även om jag inte vet resultatet ännu så kändes det otroligt bra.

Har ansökt om att bli ordningsvakt, och idag var det språk- och fystest. Ni som följt mig vet också att jag har halsfluss. Det värsta är dock över då det jag först trodde var en förkylning nådde sin kulmen i slutet av förra veckan, men ändå envist hänger sig kvar. Eftersom mitt halsont och trycket för öronen inte hade släppt i onsdags så gick jag till läkaren och proverna visade på halsfluss. Inga fysiska aktiviteter för mig. Lyssnade jag? Nej…

Fick igår ett samtal från en kär vän som peppade mig och berättade att mina chanser att gå vidare inte var de bästa om jag inte utförde fystestet… trots läkarintyg. Utbildningen är en gång om året och jag ville inte missa chansen, så jag packade med mig löparskorna och tightsen. MEN, jag glömde en bra långärmad tröja. Hade bara min tjocka vinterjacka.

Språktestet kändes bra och när det var dags för fysdelen så ville jag iaf ge det ett försök. Visa framfötterna. Men tröja då? En snäll kille lånade ut sin tjocktröja. Problem solved. Hade dessutom laddat upp med en superjuice, Grön Styrka, från Spis & Deli.
Grön Styrka

Det blåste iskalla vindar men det regnade åtminstone inte. Vi skulle springa 2 km på 12 min. Baggis kanske i vanliga fall, men med halsfluss och inte nån vidare träning på 2 veckor så var konditionen i botten. ”Gör så gott du kan” fick jag uppmaning om av poliserna som höll i utbildningen. En bana på 400 m där vi skulle springa 5 varv. Första 3 gick bra. På de sista 2 fick jag sakta ner o gå några meter för att inte hjärtat eller lungorna skulle hostas upp. På upploppet så fanns det inget annat i mitt huvud än ”you can do it” och jag la i en högre växel och sprang allt va jag hade in i mål.

Klarade det på 11.59,4. Målet att klara var under 12 min. Jag fixade det!!! Med 0,6 sek till godo. Haha! 🙂 Med halsfluss!!!

Del 2 var att släpa en docka á 77 kg 15 meter. Hade ingen docka så vi fick släpa på en av poliserna istället, och han vägde några kg mer. Men det fixade jag rätt lätt. 🙂

Några nya trevliga bekantskaper och en bra känsla i magen. Bra dag! Får beskedet om några veckor om jag kommer med. Hoppas min magkänsla stämmer. 🙂

Var seg som kola när jag kom hem. Bäddade ner mig i soffan och kollade på Berättelsen om Pi. Kan varmt rekommendera den. Oerhört vacker film!

Skulle åkt hem till bästa Bea ikväll, men sviterna från dagen dök upp. Huvudvärk. Muskelvärk. Ont i halsen och i knäna. Bara att stanna hemma och kurera mig. Galet godissugen men ”nöjde” mig med casein från MM Sports. Double Rich Chocolate och lite frysta jordgubbar. Yummie!
Double Rich Chocolate

2 svar på ”Denna fredag! (fystest, kvinnodagen m m)”

  1. Hej! Gammalt blogginlägg, jag vet, men jag chansar ändå 🙂 dockan som man ska släpa på, måste den släpas på något speciellt sätt/teknik o hur fort måste man ha tagit sig de 15 meterna? Tack på förhand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *