Dead arms..

Kenneth!!! Du har dödat mina armar!!! ………. Tack!! 🙂

JÀvlar vilket armpass. Kan knappt lyfta armarna nu och vÀrre lÀr det bli imorrn. DÀrför stÄr kondition (löpning) pÄ schemat imorrn.

Idag plÄgades biceps och triceps. Gillar att köra armar i ett svep. Tidigare körde jag t ex bröst o triceps ihop, men numera Àr det bröst+axlar, rygg+mage, biceps+triceps och ben för sig. I like.

Började med biceps. Blev rÀtt mÄnga övningar och de smÄ bullarna pÄ armarna fylldes med blod och blev stenhÄrda. Körde curls med hantlar som uppvÀrmning (10 kg), sen curls i kabel följt av curls med skivstÄngen. Körde lÄÄÄÄngsamma curls med stÄngen med fokus pÄ kontakt. Det funkade!
Lite bamsecurl och hammercurls med rep som avslutning.

Över till triceps. Pushdowns i 2 steg för att komma Ă„t lĂ„nga huvudet pĂ„ triceps. Nytt PB med 60 kg pĂ„ magasinet. Woop!! 🙂 Som om det inte vore nog sĂ„ stĂ„r Kenneth o plĂ„gar mig o tvingar mig köra totaaaaalt slut pĂ„ armarna. Övning nr 2 skulle varit drag över huvudet med rep men kĂ€nde att jag jobbade mer med ena armen Ă€n andra, sĂ„ vi testade en annan istĂ€llet. Satte oss i bĂ€nken för bicepscurls (glömt namnet pĂ„ den) med ryggen mot sjĂ€lva stödet (bakvĂ€nt typ). Tricepspressar över huvudet med stĂ„ng. Ny övning för mig och jag fick fokusera pĂ„ att balansera stĂ„ngen.. utöver det fick jag grym kontakt i baksida arm. Ajajaj…
Som sista övning körde vi det som jag kallar kick-backs (frÄn min tid som bodypump-instruktör). Armarna var totaaaalt slut och en nÀtt 5a fick rÀcka.

Snörade pĂ„ mig mina inlines och Ă„kte hem igen. Underbart att kunna va ute o Ă„ka igen! 🙂

Big guns

MĂ€tte omkretsen nĂ€r jag kom hem. Lite drygt 33 cm. Visst, de ligger inbĂ€ddade i lite hull ocksĂ„. 🙂

Dieten gĂ„r bra. Loggar allt jag stoppar i mig. Liiite för mycke kolhydrater Ă€n sĂ„ lĂ€nge men gott om protein. Ska strypa kolisarna lite mer. Framförallt ser jag till att hĂ„lla mig runt 1600 kcal/dag, gjorde det efter nyĂ„r och gick stadigt ner. Minst 120g protein/dag. Hey beach 2013!! 🙂

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *