Dat ASS!!

Day after legday (och armar också för den delen som jag körde i onsdags). Börjar redan nu känna hur den här dagen kommer bli jobbigare och jobbigare.Trappor och toaletter är inte mina vänner.

Skulle kört ben på Tullbro igår, men för mycket annat på agendan gjorde att planerna sket sig.

Efter jobbet var det dags att hämta bilen som fått nya däck och bromsar. Sen hem o måla staket (får passa på när vädret tillåter), åka o köpa mer färg, hem igen o packa gymväska samt bilvårdsprylar. Iväg o tvätta bilen som nu ska ut på annons.
Ellen nytvättad
Min fina Ellen. Trogen i drygt 3 år. Men jag behöver faktiskt ingen bil. Men för att göra det simpelt vid försäljningen av bolaget så hamnade hon åter i mina händer. ❤

Därefter smet jag iväg till Motionshuset. Kunde valt Tullbro, men då skulle träningen blivit begränsad till drygt 1 timme. Och min benpass tar längre tid än så!

Började med att värma upp med löpbandet, knäböj med sopskaft ovanför huvudet, knäböj med bara stången. Sen knäböj med..
40 kg x10
50 kg x6
54 kg x5
60 kg x4
60 kg x1.. tappade fokus och fastnade i botten. Va fan hände? Tur det va i ett squat-rack så det var bara att sjunka några cm till och kräla ur ställningen. 😛
Lite smått pissed för att ha bommat på en relativt ”lätt” vikt så blev det istället raka marklyft.
Orkade inte springa upp till omklädningsrummet och hämta mina grippers, utan körde vidare med de 60 kg som låg på stången och full fokus på kontakt och korrekt utförande. Det som gav sig var dock inte rumpa o baksida lår.. utan greppet efter 10 reps. Fan. Nåväl.. nån nytt gjorde det nog för det känns som fan idag.

Rumpan växer. På ett bra sätt. 🙂
Bootymaking

Satte mig sedan i benpressen. Åh va jag saknat Motionshusets benpress!! Den är fan den bästa i stan. Ingen släde som man pressar upp, utan tja.. en annan konstruktion. Love it! Lite svårt o veta hur mycket jag skulle lasta på till en början.
Ben i benpressenSå det blev ganska många set innan jag landade på 220 kg i viktplattor (vet ej vad det väger om man inte slänger på några viktplattor alls.. men nåt borde väl det väga?). En 8a på sista setet efter att ha stegat mig uppåt. En rätt färggrann kombination blev det iaf. 🙂
Benpress på MH

Klockan sprang iväg och efter lite stretch bar det av hemåt.

Pallade inte ställa mig o laga mat så det fick bli va kylen hade att erbjuda.
Sallad, makrill i tomatsås, fetaost & pinjenötter toppat med balsamico.
Makrillsallad

Finns 2 saker jag är lite smått beroende av just nu. Balsamico på sallad (mat) och sen jordnötssmör (självklart inte dessa 2 ihop. Urk!).

Igår – för att fortsätta lite till på detta långa inlägg – blev det armar. Skulle varit vilodag men seminariet jag skulle gått på på kvällen blev inställt. Så stack till MH och körde armar istället. 🙂
Triceps först ut med push-downs, singlar och sen i 2 steg. Därefter lite pressar i en maskin.. som tyvärr inte var så ”bekväm” som jag minns den.
Dips var sist ut. Kanske inte det smartaste o lägga den övningen sist.. men bara att köra igenom!

Next up, biceps. Vanliga curls med hantlar följt av koncentrationscurls med armbågen mot insida knä.
Hammercurls med rep i maskin där sista setet blev ett dropset. Att fjädervikter kan va så otroligt tunga efter så många repetitioner.. ajajaj! Pump så det skrek om det!! Kunde inte klia mig på axeln.. bulan på framsida arm var i vägen!
Avslutningsvis lite bamsecurl!

Weeell. Det var det för den här gången. Ikväll blir det någon lättare form av träning. 40 min på Arc Trainern kanske? Bara att trampa på o lyssna på musik/BODY Radio. Imorrn ska ryggen få plågas. Marklyft, chins o alla andra roliga maskiner som finns. 🙂

See Ya!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *