Damn hip!

Trots en strulande höft/ljumske så får jag ändå säga att träningen går framåt.

I förrgår körde jag ett pass på brandstationen med Putte. Axlar, biceps o mage kördes igenom. Och däremellan gjorde jag lite chins. Börjar lossna trots att jag väger lite för mycket. Efter tävlingen nästa helg är det dags att börja deffa.. weee va jag ska köra chins och dips då! -63 kilos-klassen.. here I come!

Igår var jag på Tullbro och körde. Var väl sisådär motiverad för just styrkelyften eftersom höften strular som sagt. Kan inte köra knäböj. Men behövde prata med Jonas och de andra för att hitta motivationen.. och den fann jag! Lite frågor och lite svar.. känner mig redo mentalt för nu. Bära eller brista. Kommer göra vad jag kan..

Igår var planen att bänka och marka iaf. Tänkte börjat med att bänka men alla ställningar var upptagna (mycket folk!) så det blev lite markande istället. Inte full koll på antal set och reps.. men stegade iaf
60
80
90
100
110
115
Några gjorde jag fler set på. Sista på 115 flög upp! Ska inte överbelasta mig nu sista veckan innan tävling. Men en ingångsvikt på 120 på tävling.. och med sikte på 135 eller t o m 140 ska nog inte va helt omöjligt. Bara greppet som skall funka..
Sliten hand
Aj! Mina händer…

Bänken gick också bra. Körde med signaler, dvs att någon säger åt när man får börja, pressa och innan man lägger tillbaka stången på racket. 55 blir nog min ingångsvikt där och det gick strålande lätt. Fixade 2 på 60 kg också.. men där måååste jag tänka på att hålla nere rumpan i bänken (rumpan får inte lätta från bänken i styrkelyft.. något man ofta ser annars bland ”vanliga tränande” i gymmet). 60kg bänkpress

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *