Caaardio & roliga besked

Det är verkligen dags att jobba på konditionen och fettförbränningen. Så idag har hjärtat fått jobba.

Som jag skrev så blev det cykel till o från jobbet. Det har varit en strålande dag, så det var bara skönt att komma ut. Blir cykel till jobbet imorrn också om vädret håller sig såhär. 🙂

Efter jobbet så blev det lite häng här hemma innan jag svidade om till gymkläder, hoppade upp på cykeln igen och trampade in till stan. Stod i valet o kvalet om jag skulle köra Friskis eller Nordic Wellness, men eftersom jag har min provperiod på NW så fick det bli det.

Kom dit och hittade ett ledigt löpband. Ägnade 30 minuter på detta löpband som jag faktiskt kom väl överens med. Sprang intervaller, gick i brant uppförsbacke, varvade ner, sprang igen. Kändes okej i benhinnorna och flåset var helt okej. Bara psyket som ska tränas (luras) att det är jätteskoj att springa en längre sträcka. Jag är inte uthållig, snarare explosiv. Men men.. ska springa mer. Mycket mer!

Stretchade ordentligt och körde sen lite mage. Blev lite mer traskande på löpbandet innan jag cyklade hem igen. Oj va tiden sprang iväg! (Den kunde springa fan så mycket bättre än va jag kan..)

Pulsklocka

Orkade inte laga mat när jag kom hem. Plockade ihop lite brieost, avokado, lufttorkad skinka o tomater. En skål med caseinprotein med fryst mango o hallon fick bli efterrätten. 🙂

Antagen

 

Fick ett positivt besked med posten idag. 🙂

Ser fram emot den här våren!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *