BUS – Brun utan sol

Måste bara tipsa om denna produkten!

Cocoa Brown 1 hour tan mousse!

Har testat nån gel innan från L’Oréal (tror jag det var) och lotion från bl a Dove som har en färgande effekt. Men med dessa produkter så blir det lätt ojämt och fläckigt.

Även testat spraytan en gång. Smidigt att tjejen som gjorde den kom hem till mig och riggade upp ett tält inne i badrummet. Resultatet då blev förvisso ”solbrun” men efter knappt en vecka så var jag fläckig och såg inte klok ut. Jag kanske inte skötte ”brännan” exemplariskt men tyckte ändå jag smörjde in mig ordentligt och hade peelat huden innan behandlingen.

Men så testade jag då Cocoa Brown. Kikade på ett dyrare alternativ först som någon bloggare rekommenderade men så googlar man vidare och kollar tester samt youtube och snubblade över tester som säger att denna är minst lika bra men kostar en bråkdel så mycket.

Så jag beställde hem en burk och en vante (måste ha vante!) och testade!

Wow! Så enkelt att smeta på och man ser direkt om man missat någonstans.  Fick lite hjälp av maken med att smörja in ryggen men annars var det lätt att gå över hela kroppen. Lät sedan det verka i 1 timme innan jag tog en dusch. Kändes så som att det mest av färgen bara rann av, men faktum är att det fortsätter verka! Dagen efter har man en snygg ”bränna”. 🙂

Såg att detta märke fanns på Gekås dessutom sist jag var där. Ska köpa några burkar inför sommaren. 😛
Den burken jag köpte via Apotea är kanske halvtom nu och jag har använt den 3 ggr för hela kroppen.

Sommaren är räddad. 🙂 Nu kan jag visa mina ben utan att blända folk och jag slipper pressa i solen (vilket man ändå inte ska göra, speciellt inte när man är gravid).

Så. Varsågoda, ett litet tips inför sommaren. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *