Benplågeri

Vilodag igår. Idag var det dags för gymmet igen. Försöker skära ner på kolhydraterna igen. Lite lugnare idag, och målet är nolltolerans för att se om det kan hjälpa mig skala av lite fett.

Orken var väl ingen höjdare idag. Tar ett tag innan man kommer in i ketonfas (och då blir man jättepigg igen). Cyklade bort till Tullbro och mötte upp boysen (blev nästan tagen för fortkörning på vägen. Eller inte. 🙂 )

Värmde upp lite och testade knäböj. Höften stretade emot. Det cirkulerade ett antal olika svordomar på olika språk i mitt huvud. Gjorde iaf några set.
Värmde upp med airsquats och utfall. Sen bara stången för att se hur djupt jag kunde gå. Kom ner till 90 grader men sen tog det stopp. Körde vidare med
40 kg x10
50 kg x8
60 kg x6
Trots att det inte blev så djupa knäböj så kändes det i rumpan.. vilket lite var mitt mål. Make that booty grow!

Körde vidare med utfall.
40 kg x10
50 kg x8
55 kg x6
Nu jävlar brände det i M. Gluteus Maximus.

Sista övningen blev raka marklyft.
60 kg x10
70 kg x10
80 kg x6
80 kg x4

Streeeeetch på det..

När jag kom hem var det dags för lite hemmaspa följt av smärta. Först ett gött bubbelbad sedan fram med epilatorn. Benen fick allt plågas lite till. Hihi! Men att epilera benen är ingenting jämfört med bikinilinjen och armhålorna. Smärta!! Men vill man va fin får man lida pin. 😉
Lite manikyr & pedikyr och chill i soffan resten av kvällen. 🙂

Imorrn är det full rulle igen. Dock ingen träning. Behöver en vilodag till. Och schemat är fullproppat med jobb, teater och ännu mera jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *