Ben. Ben. Bara ben!

Igår kördes ett ”halvdant” pass på Tullbro. Knäböj o ben stod egentligen på schemat, men väl på plats så var jag inte alls sugen på detta.
Starka Emma hakade på och vi började istället med marklyft. Jag stegade..
60 kg x10 (uppvärmning)
80 kg x8
100 kg x4
110 kg x2
120 kg x1
130 kg x1 (tangerade mitt gamla pb. Men denna gången utan bälte och lyftet kändes relativt lätt)
försök på 135 kg. Bom.
100 kg + 25 kg kedjor x4
70 kg + 25 kg kedjor x10
70 kg + 25 kg kedjor x10

Övergick därefter till knäböj iaf. Gjorde några få set och reps på 40, 50, 55 & 60 kg. Sen gav jag upp. Var inte laddad alls för ben.
Avslutade passet med några raka marklyft. Tänkte använt mina grippers då jag i denna övningen hellre kör lite ”lättare” och fler reps än maxar. 80 kg är rätt lagom för ryggen men greppet failar. Och när jag rotade igenom insåg jag att mina grippers låg kvar i min andra väska. Fan. Motivationen tvärdog! Åkte o solade istället..

Idag har varit en smått galen dag. Allt har verkligen hänt! Typ. Morgoncardio. Jobbat. Tappat min iPhone i golvet så baksidan sprack (har tappat den måååånga ggr förr.. men den här gången föll den väl olyckligt).
Broken iPhone
Fan!

Efter jobbet bar det av till Strandbaden med Bea. SPA!! Så underbart att få ta hand om sig själv o prata av sig lite med en grym tjejpolare emellanåt. Thanks honey!
Strandbadens SPA anses vara ett av Sveriges bästa. Man gör förvisso en del av ”behandlingarna” på sig själv eller ihop med den man är där med. Vi skippade den sista stationen, poolen med utsikt över havet, då den var fullsmockad med övriga gäster från hotellet (glada och högljudda med öl/vin/skumpa i handen. Pallar inte med alkohol eller framförallt fulla människor just nu).

Tanken var väl att ta vilodag idag från gymmet. Så blev det dock inte. Fick hem mina nya tights från 2XU idag. De bara låg där på bänken och väntade på mig!! Så ombyte när jag kom hem efter SPAt och sen iväg till gymmet.

Började med en stund på spinningcykeln. Mera cardio! Men tröttnade efter några låtar (ska göra mig ett hela spinningprogram och köra efter. Inget fusk!). Knallade in i gymmet istället och bänkade mig i benpressen. Åh! Älskade benpress! Vet som sagt inte vad själva ”plattan” väger, men lastade iaf på en del viktplattor och körde igång..
140 kg x12
180 kg x10
220 kg x10
240 kg x8
260 kg x6 (bilden)
270 kg x4
260 kg benpress

Över till utfall med stång.
40 kg x10
50 kg x10
60 kg x10
Redo för utfall

Hittade tillbaka till en gammal maskin jag inte kört på läääänge.
ButtblasterDrygt 2 år rättare sagt, när jag var o tränade på Motionshuset förra vändan. Då har jag för mig att jag körde på 110 kg som mest. Idag gick det liiiite lättare.
90 x10 (var ju tvungen att börja nånstans)
110 x10
130 x10
150 x10
170 x10
Hade väl kunnat fortsätta uppåt. Men nån gräns får man ju ha.
Buttblaster - more to come

Cyklade lite på spinningcykeln men tröttnade om möjligt ännu fortare. Så jag stack hem. Streeeetch på yogamattan här hemma. Vägrar bli stel som ett kylskåp! 🙂

Oh, just det ja. Har bokat en tid för ännu en tattoo! Längtar!! 🙂

4 svar på ”Ben. Ben. Bara ben!”

  1. Fast på sista bilden är det ju inte 170 kg. Det tresiffriga talet till vänster är lbs / pound och det tvåsiffriga på höger sida är kilo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *