Bed & Breakfast

Fick igår nys om ett hus som ev var till salu. Kollade in stället och det ligger helt perfekt och huset är fantastiskt! Något dyrt men det fanns möjligheter att hyra ut en lägenhet och det fanns även ett gäng rum som används för Bed & Breakfast.

Så nu går mitt huvud på högvarv. Drömboende vs ännu mer att göra…

Vi vill ut på landet och det här stället ligger helt fantastiskt. Precis ett sådant ställe vi drömmer om. Dock är prislappen rätt hög och vi hade ju egentligen tänkt oss något billigare än det vi har idag. Men så fanns det då möjligheter att tjäna pengar på stället, men det krävs tid och engagemang. För egen del känner jag att detta hade varit en dröm, men jag är inte så säker på att min andra hälft tycker detsamma. Bo på landet vill han också, men att ha folk springades där är inte så önskvärt. Och jag håller nog lite mer honom. Hade hellre hyrt ut lägenheten permanent till någon man litar på och få in en stadig inkomst, istället för att marknadsföra sitt boende och hoppas få en hög beläggningsgrad på rummen.

Åh! Varför måste det finnas en hake? Stället är ju perfekt för oss annars!

Får suga på den här karamellen. Kanske åker dit och tittar närmare på huset och ber att få lite ekonomisk redovisning för hur ekonomin på en sådan gård kan se ut.

Önskar jag hade kunnat klona mig ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *