Ass to the grass!

Gillar knäböj mer och mer!

Körde bänk och böj igår på Tullbro med grymt starka Emma!

Började med bänk. Planen var att ta det lugnt med bänk idag.. eller tja. Iaf inte maxa utan köra lite fler reps o färre set.
Uppvärmning 20 kg (stången)
40 kg x10
45 kg x6
50 kg x5
55 kg x2
Hmm.. skulle ju hålla mig runt 50 kg? Och redan på väg uppåt. 2an på 55 kg kändes klockren. Äh, va fan! På med 60 kg!!
60 kg x1 (Emma nuddade stången och lyftet var rätt segt, men ändå. Det satt!) I’m back!
Ner igen till 50 kg. 3 set med 4-5 reps. Fokus på lite mer explosivitet upp.. vilket tja.. gick sådär. Tempo is not my game.

Över till knäböj. Eftersom jag maxat i bänken tänkte jag då ”ta det lugnt” med böj, även om planen från början var att maxa i böj.
Stången som uppvärmning. Sedan 40, 50, 60, 65, 70 och till sist 75 kg! Gjorde en 2a på 70 kg som hade bra djup och kändes lätta. 75 kg kändes inte speciellt tungt det heller, men en liten fegis i skallen gjorde att det inte blev så djupt som det borde vara (för att bli godkänt på tävling). Djupare och bättre nästa gång! 🙂 Gick ner till 60 o körde några set till.

Därefter.. tja. Rätt tom i bollen. 2 nya PB (eller ett tangerat och ett nytt). Tänkte fokusera mest på ben men gymmet började fyllas på. Ingen plats fanns för raka marklyft. Körde några bensparkar i maskin och några curls för biceps (bara för att testa en ny variant som en kille som pysslar med armbrytning tipsade om).

Orolig själ avbröt därför träningen och stack hemåt. Funderade på att bege mig ut på en promenad.. men fastnade vid spisen istället (se föregående inlägg).
Promenad blev det däremot imorse. Återigen blev det lite omplanering och jag fick möjligheten att gå hela vägen till jobbet.. en liten omväg dessutom. Drygt 6 km och ganska exakt en timme. Stannade och tog några bilder här o var. Dimmigt och kallt.. men vackert.
IMG_8237
IMG_8238
IMG_8239
IMG_8240
IMG_8241

Ikväll blir det nog sen träning. Har massor att göra efter jobbet.. som slutar om 10 min. Hej va den här dagen gått fort!! Heeeeelg! Here I come!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *