Älska träning!

Blev dubbla pass igår. Kan säga att mina bröstmuskler samt axlar är ordentligt igenomköttade.

Körde bröst för mig själv i söndags på Nordic Wellness. Även om man inte får nån passning så gick det bra och träningsvärken var ett faktum.

Igår så vaknade jag kl 11.30. De andra skulle träna på Friskis kl 12 då bröst o axlar stod på agendan. Jag var för en gångs skull lite förutseende och misstänkte att jag skulle behöva en sovmorgon, därför körde jag brösten en dag tidigare så jag skulle kunna hoppa in när det var dags för axlar lite senare.

Kom till Friskis vid 12.30, fortfarande aningens proppmätt efter frukosten.

Frukost Gröt, Kesella &

The usual. Älskar min frukost!! 🙂

På Friskis möttes jag av Micke. Den enda av kvartetten som masat sig dit. Han var precis klar med bröstpasset och vi började med axlar ihop. Lite frivändning/bicepscurl med omvänt grepp följt av axelpress som uppvärmning.

Därefter sittande axelpress med hantlar. Använde ryggstödet för en gångs skull. Körde första med 10-kilos vilket gick kalasbra, en lätt 10a. Gick upp till 12orna och körde 2 set till. Kommer inte ihåg om det blev 6or eller 8or. Det är ett ganska stort hopp med 2 extra kilo varje näve när man jobbar med en så liten muskelgrupp som axlarna.

Körde 3 set lyft åt sidan med raka armar följt av baksida axlar i pec dec/flyesmaskin.

Avslutade axelpasset med en genomkörare för rotatorcuffen i kabelmaskinen. Rehabträning typ.
Fick bassning av en naprapat för länge sedan att den är ett måste att träna. Sandra lyssnar snällt o kör hårt. 🙂

Hem igen efter passet. Fixade lite med huset. Kl 18.30 var det dags igen. Cyklade till gymmet (helvetes motvind dit. Tur man bor så nära) igen för att möta upp 2 stora gossar. Den 1e varje månad är det fri tränings på Friskis & Svettis i Falkenberg så jag bjöd dit dem. Hade egentligen inga planer på att köra igenom mer muskelgrupper förrän på onsdag och istället lägga krutet på konditionsträning. Möjligheten fanns att biceps eller rygg skulle kunna köras. På killarnas agenda stod bröst & axlar. Yikes! Igen?! Jag hakade på bröstträningen. Boobiesarna hade iaf fått vila ett dygn. 🙂

Blev några nya övningar och lite nytt fokus som jag tackar för! Kontakt i bröst så det skrek om det, och JA, träningsvärken idag finns där. 🙂 Tog det dock lite lugnt med vikterna, inga nya PB direkt. Och när det var dags för axlar tackade jag för mig och stack hem. Skulle ju hinna laga mat också.

En av killarna ska tävla på BMR Grand Prix i Malmö till helgen. Håller tummarna för dig Shpetim! 🙂

På tal om BMR Grand Prix. Jag ska dit!! Smått överlycklig tjej fick tag på en biljett. Helgen är räddad! 😀

Luciapokalen i december konstaterade jag att BodyFitness inte var nåt för mig. Denna gången ska jag snegla lite extra på Women’s Physique. Kanske kan passa mig mer? Har såklart en bra bit kvar.. men det tar sig iaf. 🙂

Bygger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *