Alla dessa mail!!

Jag tror jag blir tokig snart!!

Om inte jag kollar min mail (eller tja.. mina mailboxar. Använder mig av 3 st… minst) så har jag säkert 30 mail på en dag! 5 st av dem kanske är relevanta och värda att läsa och svara på. Men resten..

Väljer avprenumerera eller unsubscribe om det finns, men nya dyker upp hela tiden. Och jag vet varför.

Någonstans har jag hamnat på nån jävla lista där företag kan rikta sin reklam till mig. Om jag väljer att avprenumerera på just deras mailutskick kommer det snart ett liknande mail från ett liknande företag som riktar sig till samma kundkrets.

För ett tag sedan ringde en säljare som förklarade hur bra deras tjänst var (hur man kunde spåra vilka som besökt ens hemsida) och vi halkade in på nyhetsbrev. När han nämnde hur man kunde ”köpa” mailadresser för att ens nyhetsbrev skulle nå så många som möjligt så blev jag faktiskt förbannad. Jag hatar sådan marknadsföring! Det är en sak med en annons på Facebook eller genom Google, där man enkelt kan strunta i att klicka. Men att ta upp plats i folks mailboxar och tid för att först inse att det är ett mail man aldrig bett om att få, och sedan ägna tid åt att radera.. det är inte ok! Så alla ni företag(are) som vet med er att ni köper mailadresser och skickar er information till folk som aldrig bett om den, sluta genast!

Självklart ska det få finnas reklam, men nån måtta får det vara. Och sånt här får snarare motsatt effekt (iaf hos mig). Och det är så jag jobbar som säljare också, jag vill inte vara för påstridig. Jag vill erbjuda kunden det de vill ha. Lyssna på kundens önskemål först.

Om någon vet vem man vänder sig till för att stryka sin adress från dessa adressregister.. vänligen meddela mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *