Akupressur

Redan efter en timme börjar jag känna mig ”hel” igen.

Brukar gå till Iris en gång i månaden. Hon är en fantastisk människa som utför akupressur & akupunktur. Nu har jag inte varit där sedan i november pga förkylningar men idag så fick vi äntligen till en tid. Är fortfarande lite småkrasslig med snuva & hosta så det var egentligen inte optimalt, men kände att jag inte kunde vänta längre.
Kroppen är i sån obalans efter alla förkylningar och den får ingen chans att läka. Jag har inte kunnat träna och stretcha så musklerna har blivit mina fiender i vissa fall. Mängder med knutor kring skulderbladen och i nacken. Måste boka tid hos Mårten för en ordentlig massage snart också..

Men hos Iris är det inte lika smärtsamt. 3 nålar satte hon och sedan jobbade hon med händerna. Hon hittade ömma punkter och jag kände hur kroppen började slappna av och hur flödet kom igång i hela kroppen igen. Nästan magiskt det där. 🙂

Egentligen hade jag velat gå o lägga mig o sova några timmar nu, men måste jobba lite först. Är rätt trött så idag får det bli en Nocco även om jag haft som nyårslöfte att sluta. 🙁 Ellie vaknade vid 1.30 inatt och sedan tyckte hon det var bättre att hålla mamma vaken.

Nu ska jag bara se till att bli frisk. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *