aim’n

Igår var jag en sväng i Halmstad på eftermiddagen. Först var jag på Beauty Bar för ännu en laserbehandling (borde inte vara så mycket kvar nu) och sedan passade jag på att göra några andra ärenden.

Sprang igenom ett kylslaget Halmstad bort till Clas Ohlson och köpte postpåsar. Har sållat ut en massa i min garderob som jag tänkte sälja, och om det säljs via tradera och skall skickas så behövs bra packning. 🙂

Nästa stopp blev Espresso House. Behövde en ny burk med Chai. Hade tänkte åka in till Falkenberg och köpa men så kom jag på att jag lika gärna kunde köpa det nu när jag var i Halmstad. Så jag kutade bort till Drottning Kristina passagen och pröjsade 95 spänn för en burk som räcker långt mer än de 2 lattes du får om du köper dem färdiga i caféet. Bara att blanda därhemma med varm skummad mjölk o varmt vatten samt en liten skvätt kaffe (s k ”dirty chai”). Mums! 🙂

Sen skulle jag skynda tillbaka till bilen, parkeringen höll på att ta slut, när jag upptäckte flaggan med loggan för aim’n. Har sett deras tights på några av tjejerna på gymmet och tycker de är grymt snygga! Joel dissar dem dock, han tycker det ser dumt ut med ”pilen” där bak. Men jag struntar i vad han tycker, jag gillar dem. 😉 Gick iaf in i butiken och kollade runt samt fick hjälp av en supertrevlig tjej som jobbade där. Hade ju egentligen köpstopp på allt ”onödigt” ett bra tag framöver, håller på att spara alla slantar som går, men jag kunde inte motstå! Hade inte köpt ett par för ordinarie pris men jag fastnade faktiskt för 2 par på rean.

Vad tycks? Jag tyckte min träningsgarderob behövde lite färg. 🙂 Dessutom var de grymt sköna! De hade ett material som inte liknade något annat i träningsväg. Mjuka som tusan! Jag får väl vara duktig och följa tvättråden nu och skippa sköljmedlet.
Och är det SÅ stor skillnad på 30 & 40 grader? Vet att många plagg enbart har 30 grader.. men känns knappt som att det blir rent då. Får kolla de där klippen på nyhetsmorgon igen när städexperterna gästar.

Nu ska jag hem och packa!! Imorgon pyser vi till varmare breddgrader. Längtar såååå! Skriver mer om det sen. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *