After leg day..

Och jag kan gå! Men ärligt så körde jag inte inte SÅ hårt.

Efter jobbet så lämnade jag cykeln på service (får bli en service i år och en ny hoj till våren om jag har några pengar kvar då).
Hem o vända. Ladda med lite Craze då jag var på väg att somna. Iväg till Tullbrogymmet.

Mycket folk en torsdag. Kraftsportarna tränar då och efter en stund dök även hela volleyboll-laget upp i det lilla gymmet.

Fokus idag låg på knäböj. Började värma med lite rodd följt av frontböj och vanlig böj med stången.
40 kg x10
50 kg x10
50 kg x?? Här nånstans ber jag Jonas o co om lite mer tekniktips. Bl a så flyttade vi ner stången mer på ryggen. Högst obekvämt till en början då det kändes som att den skulle halka av när den inte ligger o vilar uppe på trapzen. På med lite magnesia på axlarna (svettig rygg och linne var visst inte optimalt för att hålla stången på plats).
55 kg x?? Lugnt o fint. Fick även lite nya tips på hur jag skulle stå, hålla knän och placera vikt etc.
60 kg x4
65 kg x2
Hade väl planer på att lasta av o köra lite lättare.. men lite missförstånd ledde till att jag släppte min plats vid racket. Jaja..
Höften kändes okej efter de små korrigeringarna. Bara balans som saknas känns det som. Och modet att våga gå ner i en knäböj med massa vikt på axlarna. 🙂
Mera ben ville jag ju dock köra men vid det här laget var det ont om plats, så jag valde att ta mitt pick o pack och bege mig till nästa gym. Friskis!

På Friskis var det mer folktomt. Var högst 5 personer i deras betydligt större gym. Började med utfall med skivstången på axlarna.
50 kg x10
60 kg x10
65 kg x8
70 kg x6
Och det kändes så lätt!! Underbart! Ska lasta på lite mer nästa gång. 🙂

Över till raka marklyft. Fick hem mina nya typ ”duo-grips” igår! Mitt nöt glömde ju såklart dem hemma!! Gaaah!! Hade ju varit underbara att ha just för raka marklyft, där jag vill reppa lite mer men greppet failar.
60 kg x9
60 kg x9
60 kg x6
Alla gångerna var det varken rumpa, baksida lår (eller rygg) som tröttnade…utan greppet.

Tiden sprang iväg och jag skulle hinna handla också innan jag skulle hem. Körde bara en tabata som sista övning. Fick med mig rara Sofia på övningen också. 🙂 Ett 24-kilos klot (kettlebell) för min del sen körde vi igång med sumosquats och djupa knäböj med explosiva hopp. Gick lätt! 🙂
Hann inte stretcha (något jag känner att jag får sota för idag).

Leverans från fitnessbutikenLeveransen från Fitnessbutiken innehöll nya grips från Muscle Junkie och Mega MSM från Scitec Nutrition (som för övrigt gör mitt favoritprotein just nu).

Brukar äta MSM för lederna. Just detta märke har jag inte testat innan. Priset var grymt bra och jag hoppas innehållet håller måttet. Återkommer med en recension. 🙂

Får se vad det blir för träning idag. Kroppen känns trött. En promenad o kanske simma efter jobbet.. o sola. Måste sola!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *