Adjö Boxer!

Sitter i samtalskö till Boxer. Nu blir det hej då!

Tillbaka till Telia. Fan så mycket bättre än Boxer!

Så ni som funderar på att skaffa tv via fiber/bredband.. undvik Boxer!

boxer

Boxer har inga regionala sändningar
När vi tittar på t ex Nyhetsmorgon och det är dags för väder så får vi prognosen för Stockholm och Gotland. Vi bor i Halland!

Boxers sändningar sänds inte i realtid
Om du zappar mellan kanalerna så får man en tydlig känsla av Deja Vu! Meningarna sägs igen. Med andra ord sänds det inte ”live”.

Boxers playbutik suger
Totalt omöjlig att navigera igenom. Filmer som man vill hyra funkar inte eller går inte välja. Vissa program som man vill se ”ingår inte i ditt programutbud”. T ex så kan vi inte se program som visas på Disney Jr för att dessa hör till Disney eller Disney XD, men de sänds och visas oftast på Disney Jr, en kanal som vi har.

Hårdvaran är buggig
Bara imorse så funkade inte sändningarna. En morgon utan Nyhetsmorgon är ingen bra morgon för mig. Dessutom så hänger sig boxer lite titt som tätt och diverse felmeddelanden dyker upp.

Ingen app till boxen
Med Telia kunde man byta kanal via telefonen om man inte hittade fjärrkontrollen. I ett hem med 2 busiga barn så försvinner fjärrkontrollerna titt som tätt. Att då vara låst till att enbart kunna styra boxen via fjärr är inge vidare! Finns inga knappar på den lilla boxen heller så man kan styra den därifrån. Det är kört utan fjärrkontroll!

Kass kundservice
Sitter fortfarande i kö medan jag har hunnit skriva detta. När så många andra företag har ”lämna ditt nr så ringer vi upp när det är din tur”.. varför följer inte Boxer med på den vändan?

Vi nappade på Boxer då de för ett år sedan hade ett erbjudande om Flex8 för 99 kr månaden. Visst, det var väl billigt, men det är knappt så det är värt det iaf. Och det är definitivt inte värt ordinarie pris på 239 kr/månad.
Telia är förvisso dyrare men helt ett bättre alternativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *