80 kg! Boom!

Igår blev det ett ”snabbt” knäböjspass på Tullbro efter jobbet. Lite drygt en timme hade jag bara på mig så det blev bara böjande följt av 3 set raka marklyft.

Mycket uppvärmning med såväl stretch och böj med & utan stång.

40 kg x12
50 kg x8
55 kg x6
60 kg x3
65 kg x2
70 kg x1
75 kg x1 (gamla PB)
80 kg x1 Nytt PB!
Inte mitt bästa lyft, kom fram lite för mycket med knäna istället för bak med rumpan. Djupet var det inget fel på.. eller tja, det var möjligtvis lite för djupt. Segade upp iaf! Happy!! 🙂
Gick ner till 60 kg igen och körde 3 st 3or med fokus på korrekt teknik och djuk. Första setet gick jag lite väl djupt på första repetitionen och inte tillräckligt på de 2 andra.
2a och 3e setet var nästintill perfekta. Woop! 🙂

Kör inte med någon dräkt eller knälindor. Dock lyftarskor och bälte.

Nya mål.. 100 kg innan nyår? 🙂

Några raka marklyft som avslutning. Lilla slarvmajan Sandra har givetvis lyckats tappa bort sina duogrips, men riktiga remmar är på väg med posten från MM Sports. 🙂
Kollade status precis. ”Mottagaren får en avi när den finns att hämta på ett serviceställe. Beräknat leveransdatum är 2013-10-04 efter kl 18:00”. Sist det stod så fick jag paketet veckan efter!! 🙁 Hoppas det inte blir så denna gången. Skärpning posten!!

Resten av kvällen var bara chill. Film! Jag som aldrig hinner se film annars typ..

Idag är det viiiiilodag! Efter jobbet väntar nästan 2 timmars massage, eller iaf 1,5 h. Ska gå igenom såväl rygg som ben. Bästa M kommer säkert få mig att gråta. En välgörande men knappast mild behandling.
Funderar på att baka kanelbullar senare ikväll. Tips på recept någon? (gärna nyttigare än vanliga bullar).

Have a nice friday!! 🙂

Friday I'm in Love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *