2015 

Kan väl utan tvekan säga att 2015 har varit det bästa året hittills! Anledningen heter familj. 2015 var året då jag blev mamma till fantastiskt fina Ellie. 

 
Inledde året med illamående då jag var i första trimestern. Tack vare akupunktur kunde jag dock hantera det rätt bra. Spydde inte en enda gång..iaf första tiden. Mot slutet av graviditeten kom illamåendet tillbaka. 

I februari så tog min älskade sambo äntligen körkort. Jag var hans lärare och mäkta stolt när han fixade både uppskrivning & uppkörning på första försöket. 

I april så var tanken att vi skulle åkt till Dubai men en släng influensa satte stopp för det. Istället blev det en kort semester till Danmark där vi förlovade oss. 🙂

Tiden fram till förlossningen har varit den mest spända väntan någonsin. Många skulle nog klaga över vädret i somras, men jag är bara glad att det inte var tokvarmt och strandväder. 

Sista tiden innan Ellies födelse var dessutom ganska hektisk med renoveringar. Med lite hjälp av hantverkare så fick vi äntligen klart badrum & tvättstuga och jag är SÅ nöjd!! Gjorde även klart övervåningen där det bredspacklats, slipats & målats i en halv evighet känns det som. Veckan innan Ellie kom stod jag på balkongen med geringssågen och sågade lister. Ingen kan säga att jag har tummen mitt i handen. 🙂

Den 30 juli var det äntligen dags att möta vår älskade dotter!! Förlossningen gick åndå fantastiskt bra när man tänker efter. Går gärna igenom en sådan igen och planen är väl att så ett nytt frö under 2016. 😉 Eller lite fel att skriva att man vill gå igenom en förlossning, det är ju resultatet av den som man vill åt. 🙂

Hösten har varit lärorik och jag är glad att jag fått en så snäll dotter. En del prövningar har vi gått igenom o fler lär komma. Förhållandet har stärkte ytterligare efter några små prövningar. Huset fixas o fejas med. Företaget växer. 

Det funkar väldigt bra att vara mammaledig & vd samtidigt. Har möjligheten att jobba hemifrån, så det blir lite tid vid datorn när Ellie ligger o sover. 

2016 kommer bli ett händelserikt år det också. Kommer att bli delägare i företaget under våren. Och till sommaren stundar giftermål. 🙂 

Prövningar, möjligheter & en massa kärlek. 🙂 Det är när det händer saker som man vet att man lever. 

Gott Nytt År på er!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *